Σοβαροί φόβοι για ''πλιάτσικο'' στο σπίτι της Χρονοπούλου - Αίτημα να σφραγιστεί η οικία με τα αντικείμενα αξίας που περιέχει

Γιατί καθυστερεί η διαδικασία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς στη συνέχεια ακολούθησε η αποτέφρωση της αγαπημένης ηθοποιού στη Ριτσώνα (δείτε εδώ, που θα σκορπιζόταν η τέφρα της).

Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες αποχαιρετισμού έγινε γνωστό, πως το σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού στη Ριτσώνα σφραγίστηκε (δείτε εδώ) και μάλιστα φυλάσσεται από δύο security.

Την Τετάρτη (25/10) μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού έγινε γνωστό, πως έχει σταλεί αίτημα στο Ειρηνοδικείο με σκοπό να σφραγιστεί η οικία. Όπως εξήγησαν τα μέλη της εκπομπής υπάρχει σοβαρός φόβος να μην κλαπούν αντικείμενα αξίας ή και χρήματα, που περιέχει το σπίτι.

Η τελευταία απόφαση για το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γίνει λεπτομερής απογραφή όλων των αντικειμένων, που εμπεριέχει η οικία και στη συνέχεια, να ακολουθήσουν οι όποιες νόμιμες διαδικασίες μέχρι να σφραγιστεί εν τέλει η κατοικία.

6 αγαπημένοι άνθρωποί της μιλούν για εκείνη αποκλειστικά στην κάμερα του Youweekly.gr

Στο τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου, στο σπίτι της στην Παιανία (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) βρέθηκε και η κάμερα του Youweekly.gr. Η δημοσιογράφος μας, Ιωάννα Βουτσή, απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις από 6 αγαπημένα της πρόσωπα που με πόνο στα μάτια, την αποχαιρέτησαν.

@youweekly.gr

Τελετή αποχαιρετισμού Μαίρης Χρονοπούλου 🕊️6 αγαπημένοι άνθρωποί της μιλούν για εκείνη αποκλειστικά στην κάμερα του Youweekly.gr! #rip #youweeklygr #fy #viral

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Βασίλης Ζούλιας

«Ήρθαμε να χαιρετήσουμε την σπουδαία, την μεγάλη ηθοποιό, την Μαίρη Χρονοπούλου, την αγαπημένη μας φίλη, στο τελευταίο της ταξίδι. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μια κατηγορία από μόνη της, δεν θα υπάρξει δεύτερη»

Περικλή Κονδυλάτος

«Ήρθαμε να χαιρετήσουμε την πολύ σπουδαία Μαίρη Χρονοπούλου, έναν πολύ σπουδαία άνθρωπο για την πολιτιστική κληρονομιά αυτού του τόπου. Ενώ η Μαίρη ήθελε να είναι ένα πάρτι δυστυχώς για μένα δεν είναι πάρτι γιατί οι σπουδαίοι άνθρωποι που φεύγουνε δεν αντικαθίστανται στην εποχή μας από άλλους σπουδαίους οπότε η λύπη δεν είναι για την μετάβαση κάποιων, είναι για το ότι μένουμε μετέωροι και χωρίς τέτοια άτομα»

Γιάννης Στάνκογλου

«Αναμνήσεις έχω πολλές από τον τελευταίο χρόνο που κάναμε παρέα, ένας άνθρωπος φωτεινός, έξυπνος, χαμογελαστός, ένας άνθρωπος πολύ νέος. Μακάρι να ήταν κι άλλοι άνθρωποι έτσι. Με στεναχωρεί πάρα πολύ το ότι έφυγε»

Μάκης Δελαπόρτας

«Ένας διαφορετικός τρόπος να της πούμε το αντίο, έτσι όπως το ήθελε εκείνη. Μια γιορτή για εκείνη, ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω την θλίψη μου γιατί σήμερα αποχωρίζομαι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Η Μαίρη για μένα ήταν πολλά πράγματα μαζί, κι αυτά θα μου λείψουν»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Από την Μαίρη έχω πάρα πολύ δυνατές αναμνήσεις, θα σας πω όμως πως την γνώρισα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι την γνώρισα μέσα σε μια διαδήλωση ηθοποιών όπου πρωτοστατούσε με το πανό του σωματείο Ελλήνων ηθοποιών για τους αγώνες των ηθοποιών τότε και ακόμα και τώρα που ήταν μεγάλη και είχε κινητικά προβλήματα μου είπε ότι αν χρειαστεί να με πάρετε μαζί σας για να διεκδικήσουμε να πληρώνονται οι ηθοποιοί κι αυτό τι είναι; Είναι ένα μήνυμα ότι ένας πρωταγωνιστής δίνει μήνυμα και στους άλλους πως πρέπει να είναι πρωταγωνιστές να μην είναι μόνο για την τσέπη τους, πράγμα που το απέδειξε και με την ζωή της γιατί τα χάρισε όλα αλλά να νοιάζονται για τους μικρότερους. Αυτή είναι η πιο δυνατή ανάμνησή μου, πέρα από την φιλία που μας ένωσε»

Σάσα Σταμάτη

«Την Μαίρη την γνώρισα πριν πάρα πολλά χρόνια, ο κολλητός της που είναι και δικός μου κολλητός είχε κάνει την παρουσίαση τότε του βιβλίου του σε ένα κρουαζιερόπλοιο και μου λέει έλα Σάσα θα σου γνωρίσω και την Μαίρη Χρονοπούλου κι έτσι την γνώρισα πρώτη φορά και κατάφερα να της πάρω και συνέντευξη και ήταν για μένα πάρα πολύ τιμητικό να κάνω συνέντευξη στην Μαίρη Χρονοπούλου. Τι να πεις τώρα για την Μαίρη είναι ιστορία ολόκληρη μια τεράστια σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτό που θαύμαζα ήταν ότι ήταν αντισυμβατική, έκανε αυτό που ήθελε εκείνη ότι επίπτωση και να είχε αυτό, δεν την ενδιέφερε. Θα συνεχίσω να την θαυμάζω γιατί κάπου εδώ κοντά μας είναι»