«Έχω απατήσει ας πούμε τη σύντροφό μου, αλλά ποτέ...» - Ανοιχτό ξεκαθάρισμα από τον Γιώργο Χρανιώτη για τα ''λάθη'' στην προσωπική του ζωή

Σήμερα έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή (29/10) ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στη 1 με τον ηθοποιό να παρευρίσκεται ολίγον τι κουρασμένος στο πλατό, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε διπλή παράσταση στο θέατρο.

Αφού λοιπόν, μπήκε στο mood της συνέντευξης ο ηθοποιός ξεκίνησε να μιλάει για το ρόλο του στην παράσταση και πολύ σύντομα έγινε πέρασμα στην προσωπική του ζωή και στο κομμάτι της απιστίας σε σχέσεις του.

Σε ανοιχτή ερώτηση λοιπόν, αν ο Γιώργος Χρανιώτης έχει συμβεί να απιστήσει ή αν ποτέ είχε παράλληλη σχέση στη ζωή του, πριν γνωρίσει την σύζυγό του (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους), απάντησε ανοιχτά εξηγώντας:

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για τη στιγμή που απίστησε

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ με δύο. Έχω απατήσει ας πούμε τη σύντροφό μου, αλλά ποτέ να έχω παράλληλη σχέση, με άγχωνε όλο αυτό. Μου φαίνεται αφόρητο όλο αυτό. Έχω ακούσει να έχουν διπλή ζωή με δύο τρεις και τέσσερις άντρες και γυναίκες.... Αν μπορούσα να αγαπάω δύο ή τρεις γυναίκες λίγο μουσουλμανικά, ίσως να ενέδιδα. Αλλά δεν νομίζω, ότι έχω τέτοιο χώρο στην ψυχή μου.

Από έρωτα έχω απατήσει και έπρεπε να διαλέξω τον δρόμο της αγάπης ή το δρόμο του έρωτα. Δεν της είπα ότι ερωτεύτηκα αυτή τη στιγμή, αλλά της το είπα αργότερα, γιατί είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Έπρεπε να το είχα κάνει εκείνη την στιγμή αληθινά και ατόφια. Θα ήταν πιο εύκολο και για εκείνη. Το ψέμα που υπερασπίστηκα έκανε κακό και σε μένα και σε εκείνη», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Άγνωστο περιστατικό την ημέρα του γάμου του

«Έχουμε μια κινηματογραφική σχέση με την έννοια του ότι θα τα κάνουμε ακραία τα πράγματα. Δηλαδή θα τσακωθούμε και μπορεί να σκεφτούμε να χωρίσουμε, θα απομακρυνθούμε ο ένας από τον άλλον και μπορεί να φύγει ο Γιώργος από το σπίτι ή να φύγω εγώ και να πάω μια βόλτα. Μετά όμως θα γυρίσουμε και θα πούμε ότι δεν γίνεται ο ένας χωρίς τον άλλον.

Βέβαια αυτά με το παιδί έχουν λίγο αλλάξει γιατί εμείς μπορεί να το ζούμε έτσι ωραία όλο αυτό αλλά με ένα παιδί αυτό δεν γίνεται, θέλει μια ισορροπία. Γενικά όμως ξέρουμε ότι υπάρχει έρωτας, υπάρχει πάθος και έχουμε συμβιβαστεί με τους τσακωμούς και το γεγονός ότι τα ζευγάρια δεν πειράζει και να τσακώνονται», είπε αρχικά η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς μάλιστα, ορίστε που δεν περίμενες ότι θα το πω αυτό γιατί το λέω συνήθως στις φίλες μου, τσακωθήκαμε και την ημέρα του γάμου μας! Όταν το ακούνε μου λένε «μα ποιος τσακώνεται την ημέρα του γάμου του». Εμείς! Όταν συναντηθήκαμε!

Δεν τσακωθήκαμε για να βριστούμε αλλά κάτι μου είχε καθίσει εμένα, ήθελα να έρθει να καθίσει δίπλα μου γιατί έπρεπε να γίνει σωστά αυτό το κάδρο και εμένα εκείνη την ώρα κάπως μου έκατσε. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει πάει και σε γάμους για να ξέρει που να καθίσει, νόμιζε ότι μπορεί να καθίσει με τους φίλους του οπότε είχαμε εκεί μια σύγκρουση».

«Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω μια ανάμνηση ιστορίας που μου την έχει διηγηθεί η μητέρα μου για τον μακαρίτη τον παππού μου, του οποίου η σύζυγος έκανε παράπονα στην κόρη της και έλεγε πως δεν τον αντέχει γιατί ήταν 80 χρονών και ήθελε να κάνουν σεξ μια, δυο φορές την εβδομάδα. Στο δικό μου μυαλό, σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί 50 χρόνια, αυτό είναι ο ορισμός του έρωτας», συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο ηθοποιός.