Μάθιου Πέρι: "Τσακισμένη" ψυχολογικά η Λίζα Κούντροου - Σκέφτεται να υιοθετήσει το σκύλου του

Το σχόλιο της για τα αίτια θανάτου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι:

Εκτός του κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο, σοκαρισμένη είναι και η παρέα του Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια. Μπορεί η σειρά να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, ωστόσο οι 6 τους διατηρούσαν πολύ καλές φιλικές σχέσεις, και το reunion το είχαν κάνει με πολύ μεγάλη χαρά και αγάπη.

Μέχρι στιγμής μόνο η Λίζα Κούντροου έχει αναφερθεί στον ξαφνικό θάνατο του φίλου και συναδέλφου της, δηλώνοντας καταρρακωμένη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει σκέφτεται να υιοθετήσει το σκύλο του ηθοποιού.

Τι δήλωσε η Λίζα Κούντροου για τον Μάθιου Πέρι

Συγκεκριμένα, πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό ανέφερε στην Daily Mail πως πως η Κούντροου πιστεύει ότι μπορεί να πέθανε λόγω της επίδρασης των φαρμάκων του, ενώ βρισκόταν στο τζακούζι του: «Αν και κανείς δε θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να έφταιγαν τα φάρμακά του - συνταγογραφημένα ή μη - φυσικά αυτή είναι μια σκέψη που περνά από το μυαλό όλων. Σκέφτονται ότι μπορεί να πήρε κάτι που να αντιδρούσε άσχημα με το ζεστό νερό», δήλωσε η πηγή.

Δείτε επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες: Μυστήριο με την ιατροδικαστική εξέταση - Τι βρέθηκε στο σπίτι του ηθοποιού

Οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις της οικογένειάς του μετά το θάνατό του

Βαρύ πένθος έχει πέσει εδώ και μερικές ώρες, εξαιτίας της είδησης του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Matthew Perry, τον οποίο όλοι λατρέψαμε από το ρόλο του κυνικού και αστείου Τσάντλερ, στη δημοφιλή κωμική σειρά "Φιλαράκια". Εδώ και κάποιες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις της οικογένειάς του.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης», είπε η οικογένεια στο People.