Μάθιου Πέρι: Μυστήριο με την ιατροδικαστική εξέταση - Τι βρέθηκε στο σπίτι του ηθοποιού

Τι βρέθηκε στο σπίτι του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι: Μυστήριο με την ιατροδικαστική εξέταση - Τι βρέθηκε στο σπίτι του ηθοποιού

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρρι έχει συγκλονίσει σε παγκόσμιο επίπεδο, μιας και ο ρόλος του στην σειρά Τα φιλαράκια, τον έκανε αγαπητό σε εκατομμύρια κόσμο. Ο ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός από τον βοηθό του μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του και άμεσα κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο άμεσα έφτασε ο πατριός του με τον οποίο είχε άριστες σχέσεις και τον έβλεπε σαν κανονικό του πατέρα, αφού ο δικό τους τον είχε εγκαταλείψει σε πολύ μικρή ηλικία (δείτε βίντεο έξω από το σπίτι του). Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα η οικογένεια του εξέδωσε και την πρώτη επίσημη ανακοίνωση.

Τι αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση του ιατροδικαστή για το θάνατο του Μάθιου Πέρρι

Οι ιατροδικαστές πραγματοποίησαν τις πρώτες εξετάσεις στο σώμα του ηθοποιού, ωστόσο φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχουν υποβάλλει κάποια επίσημη αναφορά, καθώς θέλουν να γίνουν περισσότερες εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», ανακοινώθηκε.

Να σημειώσουμε πως οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Μάθιου Πέρι να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Τι βρέθηκε μέσα στο σπίτι του

Από τις έρευνες που έγιναν μέσα στο σπίτι του Μάθιου Πέρρι, δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, αλλά πολλά φάρμακα, όπως αναφέρει το TMZ. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για ΧΑΠ.

Όπως είναι γνωστό, ο ηθοποιός για πολλά χρόνια ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά και είχε ξοδέψει περίπου 9 εκατομμύρια μπαινοβγαίνοντας στις κλινικές αποτοξίνωσης.

Δυο φορές μάλιστα πήγε να χάσει τη ζωή του, με τους γιατρούς την πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο να του δίνουν 2% πιθανότητες να ζήσει - δείτε εδώ.