Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις της οικογένειάς του μετά το θάνατό του

Αντίο Τσάντλερ!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις της οικογένειάς του μετά το θάνατό του

Βαρύ πένθος έχει πέσει εδώ και μερικές ώρες, εξαιτίας της είδησης του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Matthew Perry, τον οποίο όλοι λατρέψαμε από το ρόλο του κυνικού και αστείου Τσάντλερ, στη δημοφιλή κωμική σειρά "Φιλαράκια". Εδώ και κάποιες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις της οικογένειάς του.

Οι δηλώσεις της οικογένειας του Matthew Perry

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης», είπε η οικογένεια στο People.

Δείτε επίσης: Η Adele διέκοψε τη συναυλία της για να αποχαιρετήσει το Matthew Perry (Βίντεο)

Από τι φέρεται πως πέθανε ο Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μέσα στο υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως δήλωσαν οι πηγές επιβολής του νόμου στους LA Times. Το σώμα του εντόπισε η αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές του TMZ, ενώ δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Να σημειώσουμε πως ο Μάθιου Πέρι δεν είναι ο μόνος ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς - που στην Ελλάδα παίζει στο STAR - που έφυγε από την ζωή! Πριν από ένα χρόνο ακόμη ένα πρόσωπο δυστυχώς πέθανε ξαφνικά.

Λίγα λόγια για τη ζωή και την καριέρα του

Ο Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι ήταν Αμερικανός-Καναδός ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Περισσότερο γνωστός είναι για τον ρόλο του στη δημοφιλέστατη σειρά NBC, Τα Φιλαράκια, ως Chandler Bing, η οποία διήρκεσε από το 1994 έως και το 2004. Ενώ το 2006, συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία The Ron Clark Story. Παράλληλα και έως το 2007, πρωταγωνίστησε στη σειρά Studio 60 on the Sunset Strip.

Εκτός από την τηλεόραση έχει συμμετάσχει και σε αρκετές ταινίες όπως στο Fools Rush In (1997), το The Whole Nine Yards (2000) και το 17 Again (2009). Το 2010, συμμετείχε για πρώτη φορά ως ηθοποιός φωνής στο βιντεοπαιχνίδι Fallout: New Vegas. Το 2011, συνδημιούργησε και συνέγραψε το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Mr. Sunshine, το ίδιο (εκτός από το σενάριο), έκανε και στη σειρά The Odd Couple, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Με πληροφορίες wikipedia