H Adele διέκοψε συναυλία της για να αποχαιρετήσει τον Matthew Perry - Βίντεο!

«Το θεωρώ απίστευτα γενναίο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή τραγουδίστρια, Adele, αποχαιρέτησε με ένα μοναδικό τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό, Matthew Perry (δείτε εδώ πως είπαν το τελευταίο αντίο οι Έλληνες celebrities), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ξαφνικά χθες το απόγευμα - ώρα Αμερικής-, Σάββατο 28 Οκτωβρίου, διακόπτοντας τη συναυλία της. Ο ηθοποιός ήταν γνωστός μέσα από το ρόλο του Τσάντλερ στα "Φιλαράκια".

Ο αποχαιρετισμός της Adele στον Mathew Perry

«Ήταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο. Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η τρταγουδίστρια.

Η τραγική τελευταία φωτογραφία του Μάθιου Πέρι και η ανακοίνωση της Warner Bros

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Warner Bros μαζί με την επίσημη σελίδα της σειράς, Τα φιλαράκια:

«Είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα αληθινό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια του, τους αγαπημένους τους και σε όλους τους θαυμαστές του», έγραψαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει ενδείξεις πως ο θάνατος του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ ούτε ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι του. Ο ηθοποιός έδινε χρόνια μάχη για να απεξαρτητοποιηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και είχε μπει πολλές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Όπως προαναφέραμε λοιπόν, ακόμη ισχύει η πρώτη είδηση πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή. Την ίδια ώρα ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες.

Τραγική είναι η τελευταία του ανάρτηση, στην οποία ο Μάθιου Πέρι είχε ποζάρει στο τζακούζι του σπιτιού του, το οποίο είναι και αυτό που βρέθηκε νεκρός.

«Ω, το ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman», είχε γράψει.