Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Περιμένει δίδυμα τελικά το ζευγάρι; Η αποκάλυψη για το φύλο

Όλη η αλήθεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ευχάριστα νέα είναι αυτά, που γίνονται και επίσημα γνωστά τον τελευταίο καιρό για τη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, καθώς αποφάσισαν να ανακοινώσουν στα social media την είδηση της εγκυμοσύνης.

Το ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, είναι κάτι που είχε διαρρεύσει, ωστόσο αυτό, που μας μπέρδεψε και μέσα από τον τρόπο της ανακοίνωσης ήταν το αν περιμένον δίδυμα (δείτε εδώ ποιο πρόσωπο συζητιέται να είναι η νονά).

Μέσα από ρεπορτάζ του Πρωινού την Δευτέρα (30/10) αποσαφηνίστηκε το κομμάτι για τα δίδυμα και το φύλο. Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν περιμένουν δύο μωράκια, αλλά ένα και το φύλο θα είναι κοριτσάκι Με το καλό θα πούμε εμείς!

Το φύλο του μωρού που περιμένει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση

Το σχόλιο του Κωνσταντάρα για τον τρόπο που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της

Το βράδυ της Πέμπτης (26/10) το ζευγάρι ανακοίνωσε με έναν πολύ γλυκό και έμμεσο τρόπο τα ευχάριστα (δείτε εδώ), πως δηλαδή η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος και πολύ σύντομα η οικογένειά της με τον Ντάνο θα μεγαλώσει.

Την Παρασκευή (27/10) το πάνελ του Fay's Time σχολίασε τον τρόπο, που το ζευγάρι μοιράστηκε την εγκυμοσύνη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να αναφέρει ανοιχτά, πως δεν του άρεσε καθόλου το concept, αυτό δηλαδή που είχαν δύο πιπίλες στο στόμα τους.