«Κάποια πράγματα απαγορεύονται στο πλατό και νευριάζω!» - Ενοχλημένη η Καινούργιου με το περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάποια πράγματα απαγορεύονται στο πλατό και νευριάζω!» - Ενοχλημένη η Καινούργιου με το περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Super Κατερίνα

Το πρωί της Δευτέρας 30/10 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την ώρα που ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντούσε στον Victor Vernicos συγκεκριμένα (δείτε εδώ τα αιχμηρά του λόγια), η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε αρκετά εκνευρισμένη με όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες, χωρίς να μπορεί να παρακολουθήσει τον συνεργάτη της.

Εκείνος το παρατήρησε και την ρώτησε ποιο ήταν το πρόβλημα. Η παρουσιάστρια τότε εκνευρίστηκε περισσότερο, λέγοντας πως υπάρχουν απαγορεύσεις που καταπατούνται, με τον ίδιο να κοιτά γύρω του, να αντιλαμβάνεται πως κάποιος καπνίζει και να το φωνάζει στον αέρα.

Η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου με τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες

«Η Κατερίνα θα μπορούσε να με διακόψει, ενώ τώρα άμα με διακόψει θα της πω "δεν με ακούς"», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βλέποντας πως το μυαλό της Κατερίνας Καινούργιου ήταν "αλλού".

«Όχι, απλά κάποια πράγματα απαγορεύονται στο πλατό και νευριάζω όταν τα κάνουν. Άμα κλείσει η φωνή μου εμένα από τους καπνούς, μετά να δούμε πως θα κάνουμε εκπομπή», απάντησε εκείνη και αναφώνησε εκείνος τότε: «Μην καπνίζετε ρε και μου κόβει τώρα τον ειρμό μου».

Το καμαρίνι της παρουσιάστριας στο στούντιο του ALPHA

Την Τετάρτη 30/8 η παρουσιάστρια βρέθηκε στα Studio Pro και μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο instagram από το καμαρίνι της, που έχει το στυλ της. Στο τοίχο, όπως βλέπουμε είναι κρεμασμένο ένα κάδρο με εκείνη, ενώ παράλληλα επικρατούν τα πούπουλα και πολυθρόνα μικρή σε ροζ σουέτ χρώμα.

Καινούργιου καμαρίνι