Κρυφογελούσε όσο άκουγε τις δηλώσεις του: «Θα του δώσω δώρο κάτι λουκούμια που έχω...» - Η αιχμηρή απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Victor Vernicos

Με την αναφορά που έκανε προς το άγνωστο εκείνον πρόσωπό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κρυφογελούσε όσο άκουγε τις δηλώσεις του: «Θα του δώσω δώρο κάτι λουκούμια που έχω...» - Η αιχμηρή απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Victor Vernicos

Πριν από λίγες ημέρες, ο Victor Vernicos, ο οποίος εκπροσώπησε πέρυσι την Ελλάδα στην Eurovision 2023, μένοντας εκτός τελικού, παραχώρησε μία συνέντευξη κατά την οποία απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στις δηλώσεις που είχε κάνει τότε για την εμφάνισή του (δείτε εδώ τι είπε), χαρακτηρίζοντας ως λάθος και ατόπημα την επιλογή της ΕΡΤ να τον στείλει στον διαγωνισμό (δείτε εδώ αναλυτικά), αλλά και στις πρόσφατες με αφορμή την εκπροσώπηση από την Μαρίνα Σάττι.

Το πρωί της Δευτέρας 30/10, λοιπόν, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος θέλησε να δώσει την δική του απάντηση μέσα από την κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα. Κατά τη διάρκεια προβολής της συνέντευξης γελούσε παρακολουθώντας τον νεαρό, ωστόσο μόλις κλήθηκε να μιλήσει πέταξε την "μπηχτή" του για την οικογένειά του.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Victor Vernicos

«Αυτό το παιδί που δεν με γνωρίζει, δεν γνωρίζει την οικογένειά του. Εγώ θα έχω παράπονο που δεν με γνωρίζει ή θα παρεξηγηθώ; Ας μάθει τη θεία του, την οικογένειά του, τους ανθρώπους που με το κύρος του ονόματός του τον στείλανε και όχι για το ταλέντο του που έλαμψε. Εγώ συμφωνώ με το παιδί! Δεν ξέρει την οικογένειά του, γιατί να ξέρει εμένα; Ως μουσικός αφού είμαστε συνάδελφοι και πήγε στην Eurovision θα έπρεπε να ξέρει ότι η "Άνοιξη" είναι στίχοι και μουσική δικοί μου.

Ο Vernicos δεν ξέρει την οικογένειά του, γιατί να ξέρει εμένα. Πήγε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και ως συνάδελφος έπρεπε να λέει ότι ο Ανδρέας είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική. Επειδή είναι μικρό παιδί θέλω να τον πάρω στην αγκαλιά μου, να τον χαϊδέψω, να του δώσω ένα φιλί στο μέτωπο, να του πω να έχει καλή σταδιοδρομία. Να του πω κιόλας να πάρει τη Σοφία Βόσσου να του κάνει μάθημα την "Άνοιξη" και άμα μπορέσει να πει μια φράση σωστά, θα του δώσω δώρο τα λουκούμια που έχω από την Πάτρα», είπε χαρακτηριστικά.