Επεισοδιακό το Σαββατοκύριακο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο - Τι συνέβη την ημέρα των γενεθλίων της στο νησί

Τι έκανε στο ησυχαστήριο της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επεισοδιακό το Σαββατοκύριακο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο - Τι συνέβη την ημέρα των γενεθλίων της στο νησί

H Eλένη Μενεγάκη έκανε μια διαφορετική έναρξη θα λέγαμε την Δευτέρα (30/10) στην εκπομπή της ''Ελένη'' με την ίδια να έχει εμφανώς ανεβασμένη διάθεση, καθώς την Κυριακή (29/10) είχε γενέθλια και μάλιστα τα πέρασε στο αγαπημένο της νησί.

Στην Άνδρο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο η αγαπημένη παρουσιάστρια και μάλιστα, όπως αποκάλυψε έκανε τα μπάνια της στην θάλασσα, παρά το γεγονός, πως είμαστε στα τέλη του Οκτώβρη με τον καιρό να είναι, όπως είπε καλοκαιρινός.

Δείτε επίσης: Πολλά τα πήγαινε-έλα της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

Η προσέλευση του κόσμου στο καράβι για Άνδρο πολύ μεγάλη με την Ελένη Μενεγάκη να περιγράφει, πως ήθελες μέσον για να περάσεις το αμάξι του στο πλοίο, εάν δεν είχες κλείσει έγκαιρα εισιτήριο.

Το Σαββατοκύριακο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

«Πάρε με, αλλά που να με πας, που να με πας, που τελειώνει και ο Οκτώβρης και είναι ακόμα κατακαλοκαίρο! Τι τυχεροί, που είμαστε, που είναι είμαστε σε μία χώρα, που μπορείς τέλη Οκτώβρη να κάνει και δύο βουτιές στη θάλασσα. Ήμουν στους μισούς, που πήγαν παραλία, δεν το χάνω το Σαββατοκύριακο μου.

Μιλάμε για άπνια, δεν κουνούσε φύλλο...στο νησί κουνάει φύλλο με 40 βαθμούς, Ιούλιος μήνας. Τίποτα παιδιά 0 μποφόρ μπορεί να είχε. Τα πλοία; Γεμάτα κόσμο...δηλαδή με μέσον να βάλεις αυτοκίνητο, γιατί εντάξει ένας, δύο άνθρωποι θα μπουν...αυτό με τα αυτοκίνητα, δε φαντάζεστε..

Είδα πολύ κόσμο μέσα στο καράβι αυτήν την Παρασκευή, μίλησα με πολύ κόσμο και από αυτούς, που ήξερα και από αυτούς, που δεν ήξερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Πρωτοφανής εξομολόγηση για το ησυχαστήριό της στο νησί

«Εγώ ας πούμε ήμουν πάντα ένας άνθρωπος εξωστρεφής, αλλά μονίμως, όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά, είχα πάντα τις κεραίες μου.... Ήμουν εκφραστική και είμαι σε όλα μου, γελάω, φωνάζω, σπρώχνω. Όλα μου είναι έντονα, αλλά όταν βρίσκομαι σε ένα δημόσιο χώρο ακόμα – και λέω ακόμα, που δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα - όταν περπατάω κοιτάζω...το μάτι μου πάει γύρω γύρω. Δε μπορώ να ησυχάσω, παρά μόνο στις ερημιές της Άνδρου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η μεγάλη απόφαση της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου για την Άνδρο

Στα Άχλα βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου. Εκεί, βρίσκεται μάλιστα και η αγαπημένη της παραλία για την οποία το 2017 είχε πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Όπως είχε γίνει γνωστό την χρονιά εκείνη, είχε πραγματοποιήσει ένα νέο εγχείρημα που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Η Ελένη, είχε νοικιάσει από τον Δήμου Άνδρου την καντίνα και το χώρο εκμετάλλευσης για ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Όπως έγραφαν τα τότε δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια ήθελε και συνεχίζει να θέλει η παραλία αυτή να διατηρήσει την ομορφιά της, αφού είναι το σημείο που έχει περάσει τις πιο όμορφες στιγμές με την οικογένεια της.

Μάλιστα, στις 20 Ιουλίου του 2017, όπως ανέφερε και το Secret των Παραπολιτικών υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και είχε πάρει άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας, που της δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.