Γενέθλια στην "Ελένη" για την Μενεγάκη: «Έλα να μας πάρει το πλάνο, να το έχουμε να το θυμόμαστε!» - Η έκπληξη και η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Στα λευκά η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γενέθλια στην

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της, Ελένη, στο MEGA, ντυμένη στα λευκά, μία ημέρα μετά τους εορτασμούς της για τα 54α γενέθλιά της. Αφού, λοιπόν, εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πώς τα πέρασε και πού βρέθηκε, εκείνοι θέλησαν να της κάνουν μία μικρή έκπληξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τότε, έβγαλε κάτω από το τραπέζι μία ανθοδέσμη για εκείνη, την οποία της την παρέδωσε λέγοντάς της ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα για την συνεργασία τους, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη και η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Έχω μείνει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, με τον δημοσιογράφο να της ζητά να σταθούν πιο μπροστά στις κάμερες για να καταγραφεί αυτή η στιγμή μεταξύ τους: «Έλα να μας πάρει το πλάνο. Αυτό θα έχουμε να το θυμόμαστε», πέταξε την σπόντα του, με την ίδια να του απαντά: «Γιατί θα χαθούμε τώρα που βρεθήκαμε; Είπαμε εμείς είμαστε λίγο αργοί, αλλά ριζώνουμε» και συνέχισε: «Πόσα γενέθλια έχω γιορτάσει στην τηλεόραση... Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος έχει ευχαριστηθεί τόσα γενέθλια εντός τηλεόρασης».

Τα γενέθλιά του αυτό το Σαββατοκύριακο γιόρτασε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κάλεσε την παρουσιάστρια, όμως δεν μπόρεσε να τα προλάβει όλα. Δεν ήταν, βέβαια, η μόνη που έλειπε από το πάρτι του.

«Την Ελένη Μενεγάκη την κάλεσα. Ήθελε πάρα πολύ να είναι, μου εξηγούσε τρία λεπτά, τόσο πολύ ήθελε να είναι, όμως είναι στην Άνδρο. Την Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να την καλέσω, αλλά δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά. Την Φαίη την κάλεσα και με έκλ@σε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω ούτε να σας θυμώνω, ούτε να με φοβάστε...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο