«Μάλλον δε θα επιστρέψουμε!» - Οικογενειακώς στο Λονδίνο ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Πηλιακή και τα παιδιά τους

Ο ιδιαίτερος λόγος που βρέθηκαν εκεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έχουν δημιουργήσει μία πολύ δεμένη οικογένεια οικογένεια, η οποία αποτελείται από τα δύο παιδιά τους, τον Μανώλη και τη Μαλένα, για οποία μιλάει το ζευγάρι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Ο επιχειρηματίας - μοντέλο δεν έκρυψε ποτέ από μεριάς του, πως η οικογένειά του είναι εκείνη, που του δίνει δύναμη στα δύσκολα και μάλιστα τα παιδιά του ήταν ο κυρίαρχος λόγος, που τον είδαμε να καταπονείται ψυχικά και σωματικά στα reality shows, που έχει πάρει μέρος.

Δείτε επίσης: Χόρευε ξέφρενα και την κοιτούσε ο Χανταμπάκης - Πανικός με το μίνι φόρεμα της Πηλιάκη σε μαγαζί της Μυκόνου (Βίντεο)

Αυτές τις ημέρες σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο κάτι, που διέρρευσε μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε το ζευγάρι στο instagram. Ο λόγος, που έκαναν όλοι μαζί το εν λόγω ταξίδι είναι τα γενέθλια του γιου τους Μανώλη, με την Πηλιάκη να γράφει σε ανάρτησή της, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως σκέφτονται να μην γυρίσουν από εκεί.

Το ταξίδι της οικογένειας του Στέλιου Χανταμπάκη στο Λονδίνο

«Αγόρι μου καλό..
Χρόνια πολλά Μανώλη !
Σε αγαπάμε τόσο πολύ!
@xri_mpog @tsimikas21 … νομίζω θα το θυμάται για πάντα, σας ευχαριστούμε για όλα!!», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Δεν έχω να σας αφήσω πολλά… πιστεύω όμως ότι κάτι είναι και αυτό.. άλλη μια οικογενειακή εμπειρία για εσάς..!», έγραψε στη συνέχεια του ταξιδιού ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«10.
Χρόνια πολλά αντράκι μας! Να είσαι πάντα χαρούμενος @xri_mpog @tsimikas21 Σας ευχαριστούμε για όλα!!», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη.

«Ναι, μας ακούτε;
Μάλλον δε θα επιστρέψουμε!
Είναι τέλειο το Λονδίνο!», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη.

Η συγκίνηση του Χανταμπάκη για τα παιδιά του

«Καταρχήν ο λόγος, που μπήκα ήταν περισσότερο τα παιδιά μου, όχι μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά στο κομμάτι του ότι έχουν μεγαλώσει, ότι θα ήθελα όταν θα τους πει στο σχολείο ένα παιδί κάτι, να το έχουν δει με τα μάτια τους...Ξέρεις τι...ότι χτίζουμε ο καθένας μας, στη δουλειά μας, στη ζωή μας, ειδικά εμείς, που έχουμε παιδιά, είναι αυτό, που αφήνουμε!

Είχα μιλήσει στα παιδιά μου και για το 17' και για το ότι κάποιος μπορεί να μην πιστεύουν ότι είναι καλός άνθρωπος...οπότε ξαναπάω να προσπαθήσω και το αφήνουμε το 17'», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.