Γέμισε κολοκύθες και σκελετούς το σπίτι της Φαίης Σκορδά στα Νότια Προάστια - Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας με τον τον γιο της

Γιόρτασαν το Halloween όσο ο Γιώργος Λιάγκας και το μεγαλύτερο παιδί τους βρίσκονταν αλλού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πολλοί ήταν οι διάσημοι γονείς οι οποίοι πέρασαν την 28η Οκτωβρίου θαυμάζοντας τα παιδιά τους στην παρέλαση, ωστόσο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, πέρασαν εντελώς διαφορετικά τις ημέρες τους με τους γιους τους.

Η παρουσιάστρια, από τη μία πλευρά, γιόρτασε το Halloween με τον μικρότερο γιο της, στολίζοντας το σπίτι με κολοκύθες, σκελετούς και τρομακτικά αντικείμενα, όπως συνηθίζεται σε αυτή την περίπτωση (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την κατοικία της). Μάλιστα, το παιδί της ντύθηκε δεινόσαυρος και έτρεξε να την τρομάξει με την εμφάνισή του. Η ίδια απαθανάτισε μερικά στιγμιότυπα από τον στολισμό της μονοκατοικίας της και τα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "τρελαίνοντας" τους ακόλουθούς της.

Δείτε εδώ τι συνέβη την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν σχολείο.

Πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά

Σκορδά Halloween
Πηγή: Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Halloween
Πηγή: Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά γιος Halloween
Πηγή: Instagram / Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την άλλη πλευρά, πέρασε τη μέρα με τον μεγαλύτερο γιο του, ο οποίος είχε αγώνα πόλο και ο περήφανος μπαμπάς βρέθηκε στις κερκίδες για να τον θαυμάσει. Έφτασε σε σημείο να στηρίζει "αντίπαλη", μάλιστα, για χατίρι του παιδιού του, αφού δεν είναι Παναθηναϊκός, όμως εκείνος σε αυτή την ομάδα βρίσκεται.

Λιάγκας γιος

Λιάγκας γιος πόλο

Τα παιχνίδια στο σπίτι τους

Πριν από καιρό, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της τον χαμό που έκαναν ο Γιάννης και ο Δημήτρης πάνω στο κρεβάτι με τα παιχνίδια τους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της, όπως και συνέβη και σε αυτή την περίπτωση. Μάλιστα, είχε βάλει και ένα GIF για να εκφράσει το συναίσθημα που ένιωθε εκείνη την στιγμή.

undefined