«Είναι η βοηθός μου, ο συνεργάτης μου! Δε δουλεύει, μεγαλώνει τα τρία παιδιά» - Οι αποκαλύψεις του Ηλία Βαλάση για την οικογένεια και τη σύζυγό του

Μιλάει για εκείνη και ''λιώνει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Fay's Time'' με τον ηθοποιό να κάνει μιλάει για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και για την οικογένειά του, που τόσο αγαπάει.

Σήμερα, ο Ηλίας Βαλάσης είναι πατέρας τριών παιδιών (δείτε εδώ το φύλο του τρίτου, που γεννήθηκε πρόσφατα) με τον ίδιο να μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια τόσο για εκείνα, όσο και για τη μητέρα τους και σύζυγό του.

Η γυναίκα του Ηλία Βαλάση είναι μάλιστα και μεγάλη θαυμάστριά του στις παραστάσεις του, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε, ότι έχουν αποφασίσει η γυναίκα να μην δουλεύει και να μεγαλώνει τα παιδιά τους.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση για την οικογένειά του

«Η γυναίκα μου είναι η βοηθός μου, είναι ο συνεργάτης μου. Δε δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα τρία παιδιά, η δουλειά της είναι αυτή, να βοηθάει εμένα να είμαι αυτό, που πρέπει. Μ' άρεσαν πολύ τα παιδάκια, αλλά ποτέ δεν σκεφτόμουν, ότι εγώ μπορεί να κάνω οικογένεια και να τελικά, που όλα αλλάξανε...μακάρι να είχα 10 παιδιά, μακάρι», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο τρόπος που ανακοίνωσε στα παιδιά του την νέα εγκυμοσύνη στο σπίτι τους

«Τα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών και τώρα έρχεται και άλλο ένα! Χθες το είδαμε εκεί να κουνιέται μέσα, αυτό το θαύμα της φύσης. Ο Θεός να ευλογήσει όλο τον κόσμο να το ζήσει αυτό! Το είδαμε να κουνιέται. Δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα κι όμως είναι τόσο ζωντανό, δύο μηνών παιδάκι, μια ψυχή. Σε μία εβδομάδα μας είπε ο γιατρός θα ακούει», ανέφερε για τον υπέρηχο του μωρού.

Για την αντίδραση των παιδιών του: «Έχω τραβήξει φοβερό βίντεο με την αντίδραση των παιδιών. Τους είπα: “Καθίστε απέναντι να σας πω κάτι: Η μαμά είναι έγκυος….” Παύση, ακίνητοι.

Τι έγινε ρε παιδιά λέω, σας είπα κάτι… Η μαμά είναι έγκυος. “Ξέρεις τι θα του κάνω εγώ του παιδιού; “λέει ο μικρός και κοιτάζει τον μεγάλο ο οποίος απαντά: “Εγώ δεν θα του κάνω τίποτα”», είπε ο Ηλίας Βαλάσης φανερά συγκινημένος.