«Δε με έχει αγγίξει ακόμα, έχουμε απλά φιληθεί» - Ξεκαρδίστηκαν στον αέρα του Open με τη φάρσα της Καινούργιου στην Κατερίνα Ζαρίφη

Επικό γέλιο στην Οδός Ζαρίφη 2

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε με έχει αγγίξει ακόμα, έχουμε απλά φιληθεί» - Ξεκαρδίστηκαν στον αέρα του Open με τη φάρσα της Καινούργιου στην Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι γνωστό το πόσο καλή σχέση και χημεία έχει με την συνονόματή της, Κατερίνα Καινούργιου με την πρώτη να έχει κάνει αρκετές φορές εμφανίσεις στο πλατό του Super Kατερίνα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της Ζαρίφη στο Open με το Οδός Ζαρίφη 2 είδαμε τις δύο Κατερίνες να ανταλλάσσουν συμβουλές και κυρίως την Καινούργιου να της κάνει μερικά μαθήματα ομορφιάς (δείτε εδώ).

Η φάρσα της Κατερίνας Καινούργιου στην Κατερίνα Ζαρίφη

Το αποκορύφωμα στη σχέση τους ωστόσο, ήρθε την Δευτέρα (30/10) με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Ζαρίφη...το γέλιο, που έπεσε πολύ, ωστόσο η παραγωγή δεν άλλαξε τη φωνή της με τους συντελεστές να την καταλαβαίνουν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζαρίφη για την πρεμιέρα της εκπομπής

«Κοίτα εννοείται, ότι είχαμε το άγχος της πρεμιέρας και λες τα λέω; Τι λέω; Εννοείται, ότι όλοι την τηλεόραση σχολιάζουμε ρε παιδιά. Μαλώστε πιο συχνά να παίρνουμε αποσπάσματα. Θεωρώ, ότι δε μοιάζουμε με τον Νίκο. Ήμουν τόσο σίγουρη, ότι θα είμαστε κάτι διαφορετικό.

Τα παρακολουθώ τα νούμερα, είναι το αντικείμενο της δουλειάς μας, απλά μετά από τόσα χρόνια έχω μάθει να μην καθορίζεται η ψυχολογία μου από αυτά.

Είναι πολύ υποστηρικτικός ο σύντροφός μου, αγχώθηκε λίγο στην πρεμιέρα, γιατί δεν το είχε ξαναζήσει.», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη.