«Στους 200 βαθμούς έχουμε προθερμάνει τον...» - Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της "Ελένη"

«Τι είπα ρε πάλι;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Στους 200 βαθμούς έχουμε προθερμάνει τον...» - Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της

Ένα επικό σαρδάμ έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10, στον αέρα της εκπομπής της Ελένη. Η παρουσιάστρια πήγε στην κουζίνα του πλατό για να δει τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη για χορτοτυρόπιτα. Όταν λοιπόν ξεκίνησε να λέει τη συνταγή αλλά και τις οδηγίες,"πέταξε" μια ξεκαρδιστική ατάκα, την οποία χειρίστηκε με χιούμορ.

Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της "Ελένη"

Μόνο που από τη βιασύνη της έκανε το πιο επικό και χιουμοριστικό σαρδάμ, με την ίδια να παθαίνει σοκ στον αέρα της εκπομπής.

«Όσο τα περνάς τα φύλλα για να μη χάνουμε χρόνο. Στους 200 βαθμούς έχουμε προθερμάνει τον σκύλο. Τι λέω; Τον φούρνο. Που το βάζουμε το ταψί χαμηλά; Και μετά…Τι είπα ρε πάλι;» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Γενέθλια στην "Ελένη" για την Μενεγάκη: «Έλα να μας πάρει το πλάνο, να το έχουμε να το θυμόμαστε!» - Η έκπληξη και η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Έλα μωρέ έχω πει χειρότερα», είπε με χιούμορ ο σεφ.

«Σε αυτά δεν με συναγωνίζεται κανείς. Είναι πολλές οι ώρες και τα χρόνια», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το Σαββατοκύριακο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Στην Άνδρο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο, 29/10, η αγαπημένη παρουσιάστρια και μάλιστα, όπως αποκάλυψε έκανε τα μπάνια της στην θάλασσα, παρά το γεγονός, πως είμαστε στα τέλη του Οκτώβρη με τον καιρό να είναι, όπως είπε καλοκαιρινός.

«Πάρε με, αλλά που να με πας, που να με πας, που τελειώνει και ο Οκτώβρης και είναι ακόμα κατακαλοκαίρο! Τι τυχεροί, που είμαστε, που είναι είμαστε σε μία χώρα, που μπορείς τέλη Οκτώβρη να κάνει και δύο βουτιές στη θάλασσα. Ήμουν στους μισούς, που πήγαν παραλία, δεν το χάνω το Σαββατοκύριακο μου.

Μιλάμε για άπνια, δεν κουνούσε φύλλο...στο νησί κουνάει φύλλο με 40 βαθμούς, Ιούλιος μήνας. Τίποτα παιδιά 0 μποφόρ μπορεί να είχε. Τα πλοία; Γεμάτα κόσμο...δηλαδή με μέσον να βάλεις αυτοκίνητο, γιατί εντάξει ένας, δύο άνθρωποι θα μπουν...αυτό με τα αυτοκίνητα, δε φαντάζεστε..

Είδα πολύ κόσμο μέσα στο καράβι αυτήν την Παρασκευή, μίλησα με πολύ κόσμο και από αυτούς, που ήξερα και από αυτούς, που δεν ήξερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.