Αποκλειστικό - Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μας ξεναγεί στη βίλα του και στο δωμάτιο που κοιμήθηκε ο Αλέν Ντελόν

Τα μοναχικά βράδια του Βοσκόπουλου μετά το χωρισμό του από την Τζούλια Παπαδημητρίου!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Αποκλειστικό - Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μας ξεναγεί στη βίλα του και στο δωμάτιο που κοιμήθηκε ο Αλέν Ντελόν

Εάν είχαν φωνή οι τοίχοι της βίλας του επιχειρηματία στην Γλυφάδα, σίγουρα θα είχαν να πουν πολλές και απίστευτες ιστορίες με τους επώνυμους που μπαινόβγαιναν σχεδόν καθημερινά... Το youweekly.gr ζήτησε από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να μας πει αυτές τις άγνωστες στιγμές που έζησαν οι επώνυμοι φίλοι του που φιλοξενούσε κατά καιρούς στην οδό Τύχης 13.

«Φεύγοντας από αυτό το σπίτι θέλω να πω για κάποιες εμπειρίες που έζησα, είναι γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε αυτό», λέει ο επιχειρηματίας στην κάμερα του youweekly.gr (διαβάστε εδώ την πρώτη του αντίδραση) και συνεχίζει: «Προσπάθησα να το σώσω το σπίτι, αλλά δυστυχώς το έχουν δέσει τόσο καλά με τα funds... Δεν ήμουνα ποτέ φιγουρατζής. Ήθελα μόνο να έχω ένα καλό σπίτι να μένω, ένα καλό κρεβάτι. Πέρασα καλά, πέρασαν καλά και οι φίλοι μου, κάναμε γλέντια σε αυτό το σπίτι. Χαίρομαι όμως που θα αφήσω ένα καλό όνομα για τα παιδιά μου, να μη με κατατάξουν στα λαμόγια» ενώ τελειώνοντας υποστηρίζει: «Ήμουνα έντιμος επιχειρηματίας, το κεφάλι ψηλά και πάμε για άλλα!»

Στη συνέχεια ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μας ξεναγεί μέσα στους χώρους της πολυτελούς βίλας του και μας μιλάει για άγνωστα περιστατικά και ιστορίες που έζησε με τους επώνυμους φίλους του....

Άγνωστες ιστορίες με το pool party της Ματούλας, και το τραπέζι που έπαιζε χαρτιά ο Κόκοτας

Στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του οικοπέδου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει να θυμάται πολλά καθώς έχει φιλοξενήσει πολλούς επώνυμους φίλους του. Έψηναν, έκαναν βουτιές με τα τσιπουράκια τους και χαιρόντουσαν τις στιγμές μέχρι το πρωί με την Ματούλα όπως λέει ο ίδιος να είναι η ψυχή της παρέας. «Η Ματούλα έκανε μια περίοδο το γενικό κουμάντο του σπιτιού», λέει χαριτολογώντας και αμέσως μετά πηγαίνουμε στο γυμναστήριο όπου όπως λέει και εκείνος του αρέσει να επισκέπτεται καθημερινά και να γυμνάζεται.

Ο ξενώνας της βίλας με τους πράσινους τοίχους, έχει φιλοξενήσει πολλούς επώνυμους, μεταξύ άλλων τον Αλέν Ντελόν με τον οποίο ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είχε στενή φιλία, μάλιστα μας διηγείται ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη κατά την επίσκεψη του Γάλλου σταρ, ενώ στην συνέχεια μας δείχνει στην τραπεζαρία το στρογγυλό τραπέζι όπου ο Σταμάτης Κόκοτας καθόταν και έπαιζε χαρτιά.

«Ο Σταμάτης τον γουστάριζε τον τζόγο λίγο», λέει χαριτολογώντας και αμέσως μετά πηγαίνουμε στον καναπέ του Βοσκόπουλου. Για την φιλία του Αργύρη Παπαργυρόπουλου και του Τόλη Βοσκόπουλου έχουν γραφτεί πολλά. Ο επιχειρηματίας ήταν εκείνος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Τζούλια Παπαδημητρίου και που στην συνέχεια του γνώρισε την Άντζελα Γκερέκου.

Αναμνήσεις δια στόματος Παπαργυρόπουλου για την δίαιτα που έκαναν οι δυο τους μέσα στο δωμάτιο που βρισκόταν «ο καναπές του Τόλη» όπως τον έλεγαν καθώς ο αξέχαστος καλλιτέχνης περνούσε εκεί πολλές ώρες και μια ευχή κλείνοντας σε εκείνον από τον επιχειρηματία: «Να είναι ελαφρύ το χώμα εκεί που είναι και να περιμένει κάποια στιγμή να του πάω νέα».