«Ξεκινούσαν τα λεφτά από...» - Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε

Πως σχολίασε τον Γιώργο Λιανό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί τη φετινή σεζόν, μίλησε η Μέγκι Ντρίο, το πρωί της Δευτέρας 30/10 στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Σουσού, ενώ σχολίασε και τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή στο ριάλιτι I' am a celebrity get me out of here.

Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για το I' am a celebrity

«Είχα μια πρόταση για το I' am celebrity. Ήταν συζητήσιμα τα χρήματα. Γενικά αν έκανα ριάλιτι ή τηλεοπτική πρόταση θα το έκανα με καλά λεφτά αλλιώς δεν θα το έκανα διαφορετικά, Ξεκινούσαν τα λεφτά από 8000 την εβδομάδα και μετά ήταν συζητήσιμα για μερικά πρόσωπα.» είπε αρχικά.

«Ο Λιανός δεν μου αρέσει πάρα πολύ σαν παρουσιαστής. Κουράστηκα να τον βλέπω στα ίδια πρότζεκτ. Είναι copy paste του Τανιμανίδη. Είναι wanna be Τανιμανίδης». πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Άλλαξε όλο της το πρόσωπο όταν αναφέρθηκε το όνομά της - Η έντονη αντίδραση της Ραμόνας Βλαντή στην κάμερα σε ερώτηση για τη Μέγκι Ντρίο

«Πέραν της τηλεοπτικής κόντρας που έχω με τη Ραμόνα Βλαντή θα την έβλεπα σαν κριτή στο My Style Rocks. Αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η άγνωστη κόντρα της με την Εύη Ιωαννίδου

«Έχω νιώσει αδικία από σχόλια που έχω ακούσει. Κάθονται και σχολιάζουν τη δουλειά μου άσχημα. Θα παρακαλούσα τους πανελίστες να διαβάζουν τι έχω κάνει και μετά να σχολιάζουν», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε για τα πρόσωπα της επικαιρότητας: «Δεν μου αρέσει η Φαίη Σκορδά από τότε που άλλαξε κανάλι και η ίδια νομίζω δεν αισθάνεται άνετα. Η Ηλιάνα Παπαγεώργιου δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνης της ως κεντρική παρουσιάστρια, δεν το έχει. Δεν το λέω με κακία, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της. Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο έχει κάνει. Χάνεται. Έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν τις άξιζε. Έχει καλό manager, δεν λέω ούτε για ταλέντο...

Το My Style Rocks είναι πολύ πετυχημένο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ καλή, είναι μία τηλεπερσόνα. Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μην γυρίσει στην τηλεόραση, της κάνει τόσο καλό, δεν το έχει ανάγκη. Είναι μοντέλο και μετά παρουσιάστρια, δεν χάνει την ταυτότητά της. Μου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα λέει ωραία. Λίγο τα βελάκια που πετάει δεν είναι και άσχημα. Όλα γίνονται για τα νούμερα, καλώς ή κακώς, έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή την θέση».

Για το GNTM και την Εύη Ιωαννίδου, δήλωσε: «Αν γίνει το GNTM All Star θα πήγαινα, αν δεν με καλέσουν θα είναι τραγικό. Δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου την Εύη Ιωαννίδου, μου έφερε κατρακύλα, ήταν η αιτία που έφυγα από το GNTM. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, νομίζω ξέρει εκείνη. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Εύη Ιωαννίδου, δεν μιλάμε καθόλου και δεν πρόκειται, αλλά το προτιμώ αυτό».