Άλλαξε όλο της το πρόσωπο όταν αναφέρθηκε το όνομά της - Η έντονη αντίδραση της Ραμόνας Βλαντή στην κάμερα σε ερώτηση για τη Μέγκι Ντρίο

Έφυγε τρέχοντας!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άλλαξε όλο της το πρόσωπο όταν αναφέρθηκε το όνομά της - Η έντονη αντίδραση της Ραμόνας Βλαντή στην κάμερα σε ερώτηση για τη Μέγκι Ντρίο

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, εντόπισε την Ραμόνα Βλαντή σε βραδινή της έξοδο και η ίδια στάθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις μπροστά σε αυτή. Οι απαντήσεις της προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί της Δευτέρας 30/10. Η στυλίστρια, λοιπόν, μίλησε για το GNTM, ενώ σχολίασε την Βίκυ Καγιά, αλλά και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει θέμα συζήτησης μετά την καταγγελία παίκτριας του Fame Story προς το πρόσωπό της.

Παρόλα αυτά, μόλις ρωτήθηκε για μία άλλη γυναίκα του χώρου, η ίδια αποχώρησε άρον άρον, χωρίς να θέλει να δώσει οποιαδήποτε απάντηση. Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο, την πρώην παίκτρια του GNTM, με την οποία υπάρχει μία κόντρα εδώ και κάποιο διάστημα (δείτε εδώ με ποια άλλη παίκτρια του ριάλιτι δεν μιλάει ποια και δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της), που μάλιστα βρισκόταν στο ίδιο event.

Η αντίδραση της Ραμόνας Βλαντή σε ερώτηση για την Μέγκι Ντρίο

«Δεν είναι ότι την έβλεπα κάθε μέρα και ξαφνικά μου λείπει. Εμένα μου αρέσει πολύ σαν παρουσιάστρια», είπε αρχικά για την Βίκυ Καγιά και έπειτα δήλωσε: «Σχεδόν όλες είναι κακοντυμένες στην showbiz».

«Θα μπορούσα άνετα να είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM, γιατί είμαι 25 χρόνια στη μόδα. Με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη διαφωνούμε στυλιστικά», ανέφερε σε άλλο σημείο και μόλις ρωτήθηκε για την Μέγκι Ντρίο, άλλαξε όλο το βλέμμα της, ψέλλισε "Ευχαριστώ πάρα πολύ" και αποχώρησε.

Ραμόνα Βλαντή Μέγκι Ντρίο

Τι μπήκε ανάμεσά τους

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή, απαντώντας στην αντίδραση και τις βρισιές τις Μέγκι Ντρίο, όταν δημοσιογράφος μπέρδεψε τα ονόματα τους.

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση που είπε ότι είμαι μεγαλύτερη 20 χρόνια, δεν με νοιάζει. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου την λέω και είμαι 39 ετών. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς την μπερδέψανε με εμένα. Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πως; Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη. Με έχετε δει ποτέ εμένα με τέτοια εικόνα; Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ δεν σχολιάζω αυτά που λέει γιατί τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με έβρισε, το κόψατε βάλατε μπιπ. Δεν θα της δώσω εγώ παιδεία, αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε. Δεν το θα κάνω εγώ. Έχω δικά μου παιδιά που τους έχω μάθει να μην μιλάνε έτσι».

«Λάθη γίνονται, δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι δυνατόν. Δεν μου έχει συμβεί γιατί εγώ είμαι μια ειδική παρουσία. Ντύνομαι όπως ντύνομαι, είμαι πάντα περιποιημένη ειδικά όταν βγαίνω σε κάποια εκδήλωση, κάτι που δεν ισχύει σε αυτά τα κορίτσια», ολοκλήρωσε.