«Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, ξέρει εκείνη» - Πυρ και μανία η Μέγκι Ντρίο κατά της Εύης Ιωαννίδου

Η άγνωστη κόντρα των δύο μοντέλων μετά το GNTM

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο το πρωί της Παρασκευής 13/10. Το πρώην μοντέλο του GNTM δεν μασάει τα λόγια του και έτσι για ακόμα μία φορά σχολίασε δίχως ενδοιασμούς τα πρόσωπα της τηλεόρασης (δείτε εδώ πώς κατακεραύνωσε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Μιλώντας για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, ωστόσο, προχώρησε σε μία πρωτοφανή αποκάλυψη για μία κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια και άλλη μία διαγωνιζόμενη, την Εύη Ιωαννίδου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεσή τους).

Η άγνωστη κόντρα ανάμεσα στη Μέγκι Ντρίο και την Εύη Ιωαννίδου

«Έχω νιώσει αδικία από σχόλια που έχω ακούσει. Κάθονται και σχολιάζουν τη δουλειά μου άσχημα. Θα παρακαλούσα τους πανελίστες να διαβάζουν τι έχω κάνει και μετά να σχολιάζουν», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε για τα πρόσωπα της επικαιρότητας: «Δεν μου αρέσει η Φαίη Σκορδά από τότε που άλλαξε κανάλι και η ίδια νομίζω δεν αισθάνεται άνετα. Η Ηλιάνα Παπαγεώργιου δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνης της ως κεντρική παρουσιάστρια, δεν το έχει. Δεν το λέω με κακία, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της. Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο έχει κάνει. Χάνεται. Έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν τις άξιζε. Έχει καλό manager, δεν λέω ούτε για ταλέντο...

Το My Style Rocks είναι πολύ πετυχημένο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ καλή, είναι μία τηλεπερσόνα. Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μην γυρίσει στην τηλεόραση, της κάνει τόσο καλό, δεν το έχει ανάγκη. Είναι μοντέλο και μετά παρουσιάστρια, δεν χάνει την ταυτότητά της. Μου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα λέει ωραία. Λίγο τα βελάκια που πετάει δεν είναι και άσχημα. Όλα γίνονται για τα νούμερα, καλώς ή κακώς, έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή την θέση».

Για το GNTM και την Εύη Ιωαννίδου, δήλωσε: «Αν γίνει το GNTM All Star θα πήγαινα, αν δεν με καλέσουν θα είναι τραγικό. Δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου την Εύη Ιωαννίδου, μου έφερε κατρακύλα, ήταν η αιτία που έφυγα από το GNTM. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, νομίζω ξέρει εκείνη. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Εύη Ιωαννίδου, δεν μιλάμε καθόλου και δεν πρόκειται, αλλά το προτιμώ αυτό».