Ο ένας με λευκό φανελάκι και με δερμάτινο σακάκι χωρίς μπλούζα, πάνω σε ταύρους ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Μάστορας - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Πότε είναι το opening τους στα μπουζούκια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Αυτή τη σεζόν, ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες θα συνεργαστούν με τον Σάκη Ρουβά, καθώς θα πραγματοποιούν εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, και την Δευτέρα 30/10 ο πρώτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βίντεο με την ανακοίνωση για το opening.

Οι δυο καλλιτέχνες, αλλά και τα μέλη της μπάντας ντύθηκαν ως καουμπόηδες στην άγρια δύση, με καπέλα, πάνω σε ταύρους και δίπλα τους βρισκόταν και η Αναστασία, η οποία θα βρίσκεται στην παρέα τους αυτή τη χρονιά (δείτε εδώ πώς της είχε κάνει την πρόταση ο Χρήστος Μάστορας πάνω στη σκηνή).

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά και του Χρήστου Μάστορα για την επίσημη ανακοίνωση της πρεμιέρας τους

«Oι MEΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, υποδέχονται στην σκηνή του ΕΝΑΣΤΡΟΝ τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά!

Μια πρωτοφανής μουσική συνάντηση, με αστείρευτη ενέργεια και τεράστιες επιτυχίες, που έρχεται να ταράξει τις νύχτες μας

Μαζί μας η Αναστασία.

Concept Direction Κωνσταντίνος Ρήγος

Electric Nights !! Opening 10/11».

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αυλαία Αργυρού και Ρουβά

Ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα στο κοινό σχήματα της νυχτερινής Αθήνας ήταν αυτό ανάμεσα σε Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνο Αργυρό με τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που έδωσε ο Αργυρός στο Πρωινό μας την Τετάρτη 29/6 έκανε γνωστό το παρασκήνιο πίσω από την ολοκλήρωση της συνεργασίας, με τις σχέσεις Αργυρού και Ρουβά να παραμένουν άψογες.

«Ο Σάκης είναι ένας άνθρωπος, που μόνο καλό έχει κάνει στη ζωή μου, έχω αποκτήσει ένα φίλο. Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι, υπάρχουν και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες που πρέπει να γίνουν κάποιες συμφωνίες δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας το καλλιτεχνικό, αλλά η σχέση μας δεν αλλάζει, η φιλία μας και το τι έχει προσφέρει ο ένας τον άλλον ή το πόσο αγάπη νιώθουμε ο ένας για τον άλλον αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Μπορεί στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανασυναντηθούμε καλλιτεχνικά γιατί στη ζωή είμαστε φίλοι...», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.