Μάθιου Πέρι: «Είμαστε μια οικογένεια...» - Η πρώτη κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του από τα "Φιλαράκια"

Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι: «Είμαστε μια οικογένεια...» - Η πρώτη κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του από τα

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του γνωστού ηθοποιού, Matthew Perry, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπημένος στο κοινό από το ρόλο του Τσάντλερ, στη σειρά "Φιλαράκια", η παγκόσμια κοινότητα παραμένει συντετριμμένη. Οι πρώτες ανακοινώσεις της οικογένειας του έχουν προκαλέσει ρίγη συγκίνησης (δείτε εδώ αναλυτικά), αλλά και αυτές των συμπρωταγωνιστών του από τη σειρά.

Η πρώτη κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του Μάθιου Πέρι από τα "Φιλαράκια"

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο», δήλωσαν άκρως συγκλονισμένοι και προφανώς λυπημένοι στο περιοδικό People, οι φίλοι και επί χρόνια συνεργάτες του, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

Οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν τον Matthew Perry

Οι Έλληνες celebrities, μετά την είδηση του θανάτου του θαυμαστές της σειράς "Φιλαράκια", έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ήρωα.

Τα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού για τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Νατάσα Μποφίλιου, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο Σάββας Πόμπουρας, η Φαίη Σκορδά, ο Ζήσης Ρούμπος, αλλά και πολλοί άλλοι.

-Μία ζεστή σοκολάτα Γκάνθερ. -Οι άλλοι; -Μόνο εγώ. Ήρθα λίγο νωρίτερα.

Posted by Zissis Roumbos on Sunday, October 29, 2023

Ζαρίφη friendsundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined