Παντρεύτηκαν κρυφά στην Τουρκία ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση

Όλες οι λεπτομέρειες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Αργύρης Πανταζάρας τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένος και δεσμευμένος με την Σίσσυ Τουμάση, ωστόσο το διάσημο ζευγάρι δεν επιθυμεί να προβάλλει την προσωπική του ζωή και έτσι οι δυο τους παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις κοινές τους εμφανίσεις σε εκδηλώσεις με κάμερες και παπαράτσι είναι σπάνιες (δείτε εδώ την τελευταία φορά που τους "τσάκωσε" ο φακός του youweekly.gr).

«Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο. Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δε με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα.

Παντρεύτηκαν κρυφά ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση

Παρόλα αυτά, ύστερα από άρθρο της εφημερίδας Espresso έγινε γνωστό πως οι δύο ηθοποιοί ενώθηκαν στα κρυφά με τα ιερά δεσμά του γάμου, περνώντας την σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ταξίδι που έκαναν στην γειτονική Τουρκία, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως συγκεκριμένα.

Είναι κάτι που το είχαν προγραμματίσει από τα μέσα του καλοκαιριού που πέρασε και στις αρχές Οκτωβρίου η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα του Βόλου, από όπου κατάγεται ο ηθοποιός, ωστόσο κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι μέχρι τώρα.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, την ημέρα που στην Ελλάδα γιορτάστηκε το "ΟΧΙ", με τον γαμπρό να έχει επιλέξει να εμφανιστεί στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο, ενώ η νύφη φορούσε ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, σε πένσιλ γραμμή, με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση. Μετά την τελετή ακολούθησε και εορταστικό δείπνο με τους λιγοστούς τους καλεσμένους και την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή 29/10, πολλοί από εκείνους επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη.

Δείτε επίσης: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Θα ήθελα να γίνω μαμά» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Τουμάση για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

Από χθες, Δευτέρα 30/10, παρόλα αυτά, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν φωτογραφίες και διάφορα στιγμιότυπα από τα ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τουμάση Τουρκία

Τουμάση Τουρκία γάμος

Τουμάση γάμος

Τουμάση Τουρκία Πανταζάρας

Πανταζάρας Τουρκία γάμος

Πανταζάρας γάμος