«Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Θα ήθελα να γίνω μαμά» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Τουμάση για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

Επιβεβαίωσε πως είναι πολύ ερωτευμένοι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Θα ήθελα να γίνω μαμά» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Τουμάση για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

Στην κάμερα της εκπομπής «ΜEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί Τετάρτης 22/3 η Σίσσυ Τουμάση. Η όμορφη ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην περίεργη παιδική και εφηβική της ηλικίας, την προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα (δείτε εδώ φωτογραφία που ανταλλάσσουν ένα "καυτό" φιλί).

Μάλιστα, εξέφρασε και την επιθυμία να γίνει και η ίδια μανούλα ενώ την ίδια στιγμή μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA που συμμετέχει, Μαύρο Ρόδο, αποκαλύπτοντας πώς της έγινε η πρόταση (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις της σειράς).

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Τουμάση

«Η “Θάλεια” στο “Μαύρο Ρόδο” νόμιζε ότι τα έχει όλα τακτοποιημένα και καλά, αλλά τελικά προκύπτει ο έρωτας και της ανατρέπει όλα τα σχέδια και τα κάνει χάλια γιατί ερωτεύται! Η “Θάλεια” κλονίζεται, το παίζει σε τετραπλό ταμπλό μέχρι στιγμής, είναι στην κόψη του ξυραφιού, φοβάται μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της γιατί εγγυμονεί κινδύνουν για την ζωή της. Ο “Λουκάς” χάνει την μύτη του πολύ, προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβει η “Θάλεια” και πιστεύω θα το καταφέρει», είπε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση για την σειρά του MEGA που συμμετέχει.

«Δεν θα ήθελα να με έχω παιδί γιατί ήμουν δύσκολο παιδί. Ήμουν ένα παιδί με κάτι μαλλιά κόκκινα, με πράσινα τζιβάκια και τρύπες. Πολύ περίεργο. Έχω κρύψει τις φωτογραφίες και δεν θέλω να τις βλέπω. Πέρασα λίγο έντονη εφηβεία και γενικώς ήμουν ένα παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής, που νομίζω ότι είναι το χειρότερο για έναν γονιό. Ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου που το έκανα αυτό. Το κομμάτι της οικογένειας με αφορά και θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Αλλά να έχω ένα παιδί όχι σαν εμένα, κάτι άλλο πιο… ήσυχο», είπε γελώντας.

«Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή γιατί ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Τώρα, όμως, να επιβεβαιώσω την επιβεβαίωση που έχει επιβεβαιωθεί; Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά», είπε για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Στον ελεύθερό μας χρόνο με τον Αργύρη βλέπουμε ο ένας την δουλειά του αλλού, για να γίνουμε καλύτεροι, να εξελιχθούμε αλλά όχι Σαββατοκύριακα, βγαίνουμε και βόλτες!

Όταν επέστρεψα από την Ιταλία πήγα κατευθείαν στο κάστινγκ για το “Μαύρο Ρόδο”. Το τηλέφωνο για το κάστινγκ έγινε στην Βερόνα μια ημέρα πριν επιστρέψω Αθηνά, ήταν πολύ τυχερό και όμορφο ταξίδι», είπε για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο», κατέληξε η Σίσσυ Τουμάση.