Μαύρο ρόδο (22/3): «Έχει δώσει εντολή να σε σκοτώσουν» - Θα ξεσπάσει νέο αιματηρό σκηνικό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαύρο ρόδο (22/3): «Έχει δώσει εντολή να σε σκοτώσουν» - Θα ξεσπάσει νέο αιματηρό σκηνικό

Ένα νέο και πολύ αποκαλυπτικό επεισόδιο αναμένεται να δούμε την Τετάρτη 22/3 στη σειρά Μαύρο ρόδο με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές τόσο σε ότι αφορά τις κινήσεις του Βίκου, όσο και του Πέτρου με την Ελισάβετ.

Δείτε επίσης εδώ: Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!

Οι σημερινές (22/3) εξελίξεις στο Μαύρο ρόδο

Επεισόδιο 82

Η Πολυξένη συναντά τον Μητροπολίτη και τον πιέζει για τον διαγωνισμό, κρατώντας στα χέρια της τις φωτογραφίες της νεαρής Κασσιανής: «Δεν νομίζω πως θα θέλατε να δυσφημιστεί η μονή! Οπως έχω εγώ αυτές τις φωτογραφίες, μπορεί να τις έχει και ο καθένας», του λέει με νόημα και εκείνος καταλαβαίνει πως πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Ομως, μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση και αφορά τη Φιλαρέτη. Η Αλεξία βρίσκεται ξανά στο δωμάτιο του Βίκου και οι δύο παραδομένοι στο πάθος τους, κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη», του λέει και τον αγκαλιάζει (θα μείνει ωστόσο έγκυος και θα σκάσει μεγάλο σκάνδαλο).

Την ίδια ώρα, η Κύρα ζητάει τη βοήθεια της Θάλειας προκειμένου να σώσει την εγγονή της: «Ξέρω ότι εκείνος σκότωσε την κόρη μου και τώρα θέλω να σώσω την εγγονή μου! Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ κινδυνεύει η Αλεξία κοντά στον Βίκο», της τονίζει. «Μείνετε ήσυχη και όλα θα γίνουν, δεν πρόκειται να επιτρέψω να πάθει κάτι η Αλεξία, σας το υπόσχομαι». Παράλληλα, ο Θέμης αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να μάθει αν η κόρη του συναντιέται ακόμα με τον Βίκο, ενώ ένα πρόσωπο-κλειδί τού προσφέρει πολλά χρήματα και παραπάνω εξουσία με την προϋπόθεση να σκοτώσει τον Βίκο.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη (23/3)

Ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω από το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται απειλητικός. Εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση και εκμυστηρεύεται στον Πέτρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Διακοσάββα: «Ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα! Εχει αλλάξει, δεν ήταν έτσι παλιά... Αρχίζω και φοβάμαι για το τι είναι ικανός να κάνει! Σε παρακαλώ να προσέχεις κι εσύ», του λέει. Η Αλεξία μαθαίνει από τη γιαγιά της ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία πως ο Βίκος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της: «Δεν μπορώ να σου πω όσα έχω μάθει και από πού τα έχω μάθει, αλλά πίστεψέ με κορίτσι μου, αυτός σκότωσε την Αγγελική! Είναι επικίνδυνος! Ενας φονιάς, κατάλαβέ το επιτέλους, σε παρακαλώ. Ανοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια», της τονίζει.