Μάθιου Πέρι: «Το να είμαι μαζί του...» - Το συγκινητικό αντίο της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και αποκαλύψεις

«Καθώς πλησίαζε η επανένωση των Friends...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι: «Το να είμαι μαζί του...» - Το συγκινητικό αντίο της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και αποκαλύψεις

Βαρύ πένθος έχει πέσει εδώ και μερικές ημέρες, εξαιτίας της είδησης του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Matthew Perry, τον οποίο όλοι λατρέψαμε από το ρόλο του αστείου Τσάντλερ, στη δημοφιλή κωμική σειρά "Φιλαράκια". Εδώ και κάποιες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, μετά από αυτές των συμπρωταγωνιστών του (δείτε εδώ τι είπαν).

Το συγκινητικό αντίο της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Μάθιου Πέρι και αποκαλύψεις

Υπενθυμίζουμε, πως το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2021 μετά από περίπου 3 χρόνια σχέσης, που ξεκίνησε το 2018, ενώ η Μόλι Χούρβιτς δεν έχει κάποια σχέση με το χώρο του θεάματος, αλλά είναι λογοτεχνική διευθύντρια στην Thruline Entertainment.

«Του άρεσε που ο κόσμος μιλούσε για το πόσο ταλαντούχος ήταν. Και ήταν πραγματικά πολύ ταλαντούχος. Καθώς πλησίαζε η επανένωση των Friends, ξαναείδαμε τη σειρά μαζί», είπε η Χούρβιτς. «Γαμώτο, ήμουν τόσο καλός!... Βλέπετε τι έκανα εκεί; Ο σεβασμός και το χιούμορ είναι κάτι που μας συνέδεε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά την ευφυΐα του ήταν κάτι το μαγικό.

Ενώ τον αγαπούσα βαθύτερα από όσο μπορούσα να κατανοήσω, ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο που δεν είχα γνωρίσει ποτέ. Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δε με επηρέασε βαθύτερα από τον Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γι' αυτό και για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν ανέφερα το Al Anon, μια ανεκτίμητη πηγή για όσους αγαπούν κάποιον που παλεύει με αυτή την καταστροφική ασθένεια.

Μάτι, νιώθω ανακούφιση που βρήκες τη γαλήνη», έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία ιδιαίτερη φωτογραφία του ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευσή της: