«Δεν αντέχω...» - Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

«Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν αντέχω...» - Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, βρέθηκε χθες το βράδυ, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, σε ένα event, που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία καλλυντικών και έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες, οι οποίες παρουσιάστηκαν από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

«Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να είμαι πολύ τυπική και να βάζω τις κρέμες μου, να πηγαίνω στους δερματολόγους, γιατί τέρμα τα ψέματα. Αρχίζουν να πέφτουν όλα προς τα κάτω. Δεν ξέρω κανέναν, που δείχνει πιο νέος, απλά και μόνο με ενέσιμες θεραπείες. Botox κάνω όποτε έχω όρεξη, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια και το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δε βλέπω κανέναν να φοβάται την παραμόρφωση. Δεν αντέχω τις βελόνες, για αυτό δεν κάνω ενέσιμες θεραπείες. Αν με κοίμιζαν μπορεί και να τα έκανα όλα, πάντα όμως, με πολλή προσοχή, βέβαια», σχολίασε για τις επεμβάσεις και τις μεθόδους αντιγύρανσης, που επιλέγει.

«Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω, πως το βλέπω εγώ, και πως δεν το βλέπουν οι ίδιοι που το κάνουν, αυτό μόνο. Κάνε ότι θες αρκεί να μην βλέπω σημαία από χιλιόμετρο», κατέληξε για το θέμα των αισθητικών παρεμβάσεων. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ήξερα κάτι για το Your Face Soynds Familiar και να το έλεγα τώρα. Μου είχε γίνει παλαιότερα πρόταση για την κριτική επιτροπή και δεν είχα πάει, δε θεωρώ, ότι θα ήμουν καλή, μόνο μετά από πολλή δουλειά», είπε για το γνωστό παιχνίδι και την περίπτωση να συμμετέχει, αν και απέκλεισε το γεγονός να τη δούμε ως διαγωνιζόμενη.

Δείτε επίσης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του γιου της Μαρίας Σολωμού που απέκτησε με τον Μάριο Αθανασίου

«Δεν με πειράζει που με σχολιάζουν στα podcast, γιατί ακόμα και δεν έκανα αυτό θα έβρισκαν κάτι άλλο. Δεν με πειράζει, αν σε κάποιους αρέσει, και σε κάποιους όχι, γιατί και αυτό είναι λογικό. Με πειράζει μόνο όταν απομονώνουν τρεις λέξεις, τρεις κουβέντες και βγαίνω εγώ να είμαι η τρελή», υπογράμμισε για τον τρόπο που την αναπαράγουν τα μέσα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: