«Ωραίος άνδρας! Θέλουν να τον ρουφήξουν...» - Τα δημόσια σχόλια θαυμασμού του Βασίλειου Κωστέτσου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Όλοι ασχολούνται μαζί του, γιατί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είδαμε να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού μεταξύ άλλων προσώπων, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα (30/10) με τον σχεδιαστή μόδας να σχολιάζει την επικαιρότητα.

Η επικαιρότητα φυσικά δεν αφορά μόνο στα τηλεοπτικά, αλλά και στα πρόσωπα με ιδιαίτερη προβολή και που απασχολούν με τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι ένα από αυτά, αναλαμβάνοντας πρόσφατα ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: «Α είναι Cartier», «Σσσσ»: Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στην παρατήρηση για την πανάκριβη βέρα του

Έτσι λοιπόν σε ερώτηση, που έγινε στον Βασίλειο Κωστέτσο για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει και αν είναι ένα αρκετά προβεβλημένο πρόσωπο τον είδαμε να δίνει την δική του ερμηνεία και απάντηση.

Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ένας ωραίος άνδρας, ένας νέος πολιτικός, νέος στη σκηνή, Fresh blood, που λέμε, που θέλουν να τον ρουφήξουν όλοι με το καλαμάκι, που λέμε και πουλάει. Έχει ένα αστέρι από πάνω του, το οποίο λέει πουλάω. Άρα δεν φταίει ο Στέφανος Κασσελάκης, πουλάει. Άρα, όλοι ασχολούνται μαζί του, γιατί τους πουλάει, τους ανεβάζει την τηλεθεάση, τους ανεβάζει τα πάντα», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Οι πανάκριβες βέρες του Κασσελάκη και Tyler

Και φυσικά δεν γίνεται γάμος χωρίς τις κατάλληλες βέρες. Συγκεκριμένα το ζευγάρι φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη βάση στις βέρες οι οποίες θα συμβόλιζαν τον παντοτινό δεσμό τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega πρόκειται για βέρες ενός πασίγνωστου οίκου. Η μία κοστίζει 2.240, δηλαδή 4.480 οι δύο, είναι χρυσές ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και ασορτί βραχιόλι.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη & του McBeth με τις βέρες στο χέρι