«Είναι βόθρος ο ίδιος» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Αχιλλέα Μπέο μετά το ασύλληπτο ξέσπασμά του κατά δημοσιογράφου

Ζητά την παρέμβαση Εισαγγελέα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι βόθρος ο ίδιος» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Αχιλλέα Μπέο μετά το ασύλληπτο ξέσπασμά του κατά δημοσιογράφου

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του προχώρησε σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων που είχε απέναντί του, προσβάλλοντας τις γυναίκες στη συγκεκριμένη περίπτωση, χρησιμοποιώντας υβριστικό λεξιλόγιο και χυδαίες εκφράσεις (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Το απόσπασμα αυτό έπαιξε το πρωί της Τρίτης 31/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να γίνεται έξαλλος με όσα αντίκρισε και άκουσε, γι' αυτό και τα σχόλιά του στη συνέχεια ήταν σφοδρά.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά του Αχιλλέα Μπέου

«Και να μην είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα και ενώ έχουν εναντιωθεί όλοι μαζί του και πάλι είναι ακραία αυτά που λέει. Αλλά με όλα τα προηγούμενα, με αυτά που έχει ακούσει, ξαφνικά να βλέπουμε αυτό το παραλήρημα. Τι να πω…», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς πράγματι το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα, ο δήμαρχος Βόλου έχει προκαλέσει πολλές φορές με την συμπεριφορά του - τελευταίος σάλος δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Παιδιά, αυτός είναι δημόσιος λόγος. Λέει στον κόσμο, βρείτε τους, φτύστε τους και όλα τα υπόλοιπα. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας, γιατί λέει για μια κυρία ότι έκανε εξέταση και βρέθηκαν νερά βόθρου. Στον λόγο του Μπέου πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις εξέταση για να δεις ότι είναι βόθρος ο ίδιος. Ο βόθρος δεν μπορεί να κρίνει», είπε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.