Το νέο αποκαλυπτικό ντοκουμέντο από το θάνατο του Μάθιου Πέρι - Η κλήση στο 911

Τι γίνεται με τη νεκροψία;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Το νέο αποκαλυπτικό ντοκουμέντο από το θάνατο του Μάθιου Πέρι - Η κλήση στο 911

Σοκ παγκοσμίως έχει προκαλέσει ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιoύ, Matthew Perry (δείτε εδώ πως είπαν το τελευταίο αντίο οι συμπρωταγωνιστές του), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ξαφνικά το απόγευμα - ώρα Αμερικής-, του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου. Ο ηθοποιός ήταν γνωστός μέσα από το ρόλο του Τσάντλερ στα "Φιλαράκια". Ένα νέο ηχητικό αποκαλυπτικό ντοκουμέντο από την ημέρα του θανάτου του από την κλήση στο 911, την αστυνομία της Αμερικής, εμφανίστηκε στη δημοσιότητα.

Η κλήση στην αστυνομία μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Στο φως της δημοσιότητας "ήρθε" ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έγινε στις αρχές για βοήθεια, λίγη ώρα αφού τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ο προσωπικός του βοηθός, που το βρήκε το άψυχο σώμα του, κάλεσε αμέσως το 911. Το ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ κάνει λόγο για τη φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», η οποία ακούγεται μέσα, το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, από τα αποτελέσματα της νεκροψίας του ηθοποιού εκκρεμούν αυτά της τοξικολογικής έκθεσης, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, μέχρι να ολοκληρωθεί.

Βίντεο έξω από το σπίτι του Μάθιου Πέρι μετά το θάνατό του και η μητέρα του

Οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα, μέσα στο τζακούζι που τόσο πολύ του άρεσε αφού και στην τελευταία του ανάρτηση πόζαρε μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διευκρινιστούν ακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

Στο twitter τα σχόλια για το θάνατο του είναι χιλιάδες και όλες οι αναρτήσεις σπαρακτικές για τον αγαπημένο ηθοποιό που πλέον δεν είναι στη ζωή, ωστόσο ο ρόλος του μέσα από την σειρά Φιλαράκια θα συνεχίζει να τον κρατά ζωντανό στην μικρή οθόνη.

Στην Αμερική επικρατεί χαμός με την είδηση του θανάτου του και όλα τα κανάλια βρίσκονται στο πόδι, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες. Στo Τικ Τοκ κυκλοφόρησε ένα βίντεο έξω από το σπίτι του αφού εντοπίστηκε νεκρός από τις αρχές. Η αστυνομία έχει βάλει κορδέλα για να μην υπάρχουν εισβολείς στην οικία.

@joy.of.everything

Exclusive video from Matthew Perry's home shortly after the news had broke that the Friends actor had passed away inside his Pacific Palisades residence seen here. #matthewperry #ripmatthewperry #breakingnews #friends #mattperry #joyofeverything

♬ original sound - Joy Of Everything

Επίσης, δημοσιεύθηκε και βίντεο με την μητέρα του και τον πατριό του έξω από το σπίτι, αφού είδαν νεκρό τον ηθοποιό. Οι παπαράτσι μάλιστα δεν φαίνεται να σέβονται το πένθος τους....

@alyana.pari

Devastating news from Hollywood Matthew Perry Dead at 54 After Apparent Drowning: in his jacuzzi 😢😢🙏🏻 rest in peace amen 🙏🏻🕊️his parents arrive at the death scene 🙏🏻😢#matthewperry #fyp #hollywood #death #freinds

♬ İnto Your Arms - Slowed & Reverb - Panmix