Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν τον εκτιμώ, μου είναι ένα τίποτα!» - "Κατακεραυνώνει" τον Light ξανά στον αέρα του "Super Κατερίνα"

«Είναι ένα τυφλό σημείο του στερεώματος»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν τον εκτιμώ, μου είναι ένα τίποτα!» -

Ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, απάντησε στα σχόλια του τράπερ, Light (δείτε εδώ τι είπε) στην εκπομπή "Super Κατερίνα", σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού, Alpha.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Light

«Δεν τον εκτιμώ, μου είναι ένα τίποτα ουσιαστικά, και δεν πρόκειται να αντιπαρατεθώ σε αυτά που λέει. Όλα αυτά μπορώ να τα κριτικάρω ως ηλικιακό ρατσισμό και τα υπόλοιπα. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα ανακαλύπτει Π, Ξ και Ω. Δε θα μπω σε αυτή τη λογική. Για εμένα ιδεολογικά και σαν παρουσία και σαν έργο μου είναι αόρατος. Είναι ένα τυφλό σημείο του στερεώματος. Δεν υπάρχει για εμένα. Υπάρχει στο βαθμό και στο μέτρο, ότι είναι μέλος μίας κριτικής επιτροπής σε ένα show, στο οποίο έχω δουλέψει, και το οποίο λόγω της προβολής έχει παρέμβαση στον κόσμο. Εγώ και ο Light δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο, όχι, γιατί εγώ είμαι σε άλλο επίπεδο πιο πάνω. Είμαστε ως δύο ευθείες ασύμβατες. Δεν υπάρχει επίπεδο κοινό να μας ορίσει. Αυτά που λέει για εμένα ούτε που τα άκουσα», κατέληξε και υπογράμμισε κατηγορηματικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Όσα είχε πει πριν λίγες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Light

«Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε λοιπόν και παραδέχομαι ότι εκφράσει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλό στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαξιφιστεί αλλά το να τους καπελώσει όλους και να μας λέει ότι είναι βαρετό και που το βρήκατε αυτό με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Και ρωτάω.... Ο Αντώνης μένει ήρεμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους είναι ψύχραιμος; Η μουσική είναι ψύχραιμη;», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο, ανiστόρηστο. Είναι άστα να πάνε στο δ@@@ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν λέει βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος. Μα θα τρελαθούμε; και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι Ακαδημία; Ακαδημία της ροχάλας των Εξαρχείων του Light; Δεν με κα@@ρατε λέω εγώ που θέλετε και την γνώμη μου. Δεν είπα γνώμη απλά είμαι έξαλλος»

«Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από τρία - πέντε χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Τι θα μείνει; Πείτε μου ένα τραγούδι του; Ένα στοίχο που κάτι προωθεί;», είπε σε άλλο σημείο.

«Επειδή τον είπα ροχάλα Εξαρχείων... Ζητώ συγγνώμη από τα Εξάρχεια. Είναι έκφραση. Είναι σαν να σε φτύνει ένας από τα Εξάρχεια. όσο και να διαφωνώ σέβομαι μια άλλη αντίληψη που φτάνει σε νέα παιδιά, ακόμη και στα Εξάρχεια», ανέφερε αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα και εξήγησε το ξέσπασμα του.