Σχεδόν άβαφη, με τζιν παντελόνι και μαύρο σακάκι στο θέατρο - Η νέα εμφάνιση της Μαριλού Κόζαρη στο πλευρό του Μουζουράκη

Σα να μη γέννησε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Μαριλού Κόζαρη πριν από 2 μήνες έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή, Πάνο Μουζουράκη (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας) και πλέον... προσπαθεί να βρει, σα νέα μαμά, τα παλιά της πατήματα και να τα συνδυάσει όλα. Στην προσπάθειά της αυτή, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε μια δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό φυσικά του συζύγου της, στο θέατρο Άκροπολ με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης Απλή Μετάβαση.

Οι δυο τους χαμογέλασαν στην κάμερα και πόζαραν μαζί δείχνοντας πραγματικά πιο λαμπεροί από ποτέ.

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ Μουζουράκης - Κόζαρη

Σχεδόν άβαφη, με τζιν παντελόνι και μαύρο σακάκι στο θέατρο - Η νέα εμφάνιση της Μαριλού Κόζαρη στο πλευρό του Μουζουράκη

«Αλλάζω πάνες αλλά είμαι χαρούμενος όταν...»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως και πάνες αλλάζει κι όλα τα κάνει εξυμνώντας ταυτόχρονα και την γυναίκα του που τα κάνει όλα στον διπλάσιο βαθμό!

«Ακούω πολύ καλά λόγια από τον κόσμο γύρω γύρω, αλλά νομίζω πως εμείς οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά. Υπάρχει μια αίσθηση ότι πρέπει κάτι να αναλάβεις, μια ευθύνη, προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος πάνω σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο, από ένα πλάσμα το οποίο έχει βγει από μέσα σας και που θηλάζει στον μαστό σας το 50% της ημέρας. Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός, η δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά. Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να περηφανευτώ γι' αυτό (συγκριτικά με τη μαμά). Είμαι χαρούμενος όταν κοιμάται το μωρό και νιώθω ανασφαλής όταν δεν κοιμάται. Προσπαθώ να βρω τον κώδικα επικοινωνίας»