Η Εύη Δρούτσα στο YOU: «Είναι ντροπή αυτό που είπε ο Light» - Όσα δήλωσε η πρώην κριτής του Fame Story

Ποιον τράπερ ξεχωρίζει στον αντίποδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Την άποψή της για όσα ακούστηκαν στο live του Fame Story δια στόματος Light την περασμένη Παρασκευή 27/10 (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες) εξέφρασε η Εύη Δρούτσα, κατακεραυνώνοντας τον τράπερ για την αρχική του τοποθέτηση, αλλά και για την απάντηση που έδωσε στην κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το youweekly.gr, η αναγνωρισμένη στιχουργός, και κριτής στους πρώτους κύκλους του Fame Story, ήταν κάθετη: «Είναι ντροπή του αυτό που είπε. Στην αρχή ήμουν θετική να πάει ο Light στην κριτική επιτροπή, γιατί πίστευα ότι θα μπορούσε να δώσει μία διαφορετική νότα στο show, και μάλιστα το είχα πει στον Νίκο Κοκλώνη. Αλλά αυτό δεν είναι άποψη, είναι ντροπή».

Εύη Δρούτσα
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Εύη Δρούτσα: «Ασέβεια προς την τρίτη ηλικία»

«Αυτό ξεπερνάει τα όρια. Δεν το λέω για μένα, αλλά για την μουσική ιστορία. Θα διαγράψουμε μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Τσιτσάνης, η Μούσχουρη και ο Μικρούτσικος, επειδή είπε αυτά τα πράγματα ο Light; Θα διαγράψουμε την ιστορία μας;», λέει συγκεκριμένα και συνεχίζει: «Οι ρίζες του ελληνικού τραγουδιού είναι αυτές που μας έφτασαν να ακούμε ωραία μουσική. Κι εμένα η ιστορία του τραγουδιού με βοήθησε να γράψω, όπως και όλο τον κόσμο».

Η κουβέντα πηγαίνει και στην πρόσφατη σκληρή απάντηση του Light, σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), με την Εύη Δρούτσα να ανταπαντάει: «Αυτό που είπε, να πάρουν τα πι και τις μαγκούρες, είναι ασέβεια προς την τρίτη ηλικία».

Εύη Δρούτσα
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

«Ο Trannos δείχνει ότι σέβεται τους ανθρώπους γύρω του»

Και κλείνοντας την επικοινωνία μας, η Εύη Δρούτσα φέρνει ένα αντιπαράδειγμα, επίσης από έναν trapper που γνώρισε, αλλά της άφησε τελείως διαφορετική εντύπωση. «Στο J2US είχε έρθει ο Trannos με τους γονείς του, και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Μπράβο του. Ειλικρινά δεν γνωρίζω το παιδί, αλλά δείχνει ότι σέβεται τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Η εικόνα του αυτό μου έβγαζε, ήταν ευγενέστατος. Τραπ τραγουδούν και οι δύο, αλλά ο ένας δείχνει σεβασμό».