Άγριος ξυλοδαρμός εγκυμονούσας από τον πολύ γνωστό επιχειρηματία σύντροφό της - Μεταφέρθηκε με σπασμούς από ομάδα ΔΙΑΣ στον 9ο μήνα κύησης

Στη συνέχεια ο άνδρας πήγε σε κέντρο διασκέδασης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγριος ξυλοδαρμός εγκυμονούσας από τον πολύ γνωστό επιχειρηματία σύντροφό της - Μεταφέρθηκε με σπασμούς από ομάδα ΔΙΑΣ στον 9ο μήνα κύησης

Μία τραγική και άκρως αποτρόπαια είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη (31/10) μέσα από το Πρωινό, καθώς λέγεται ότι 27χρονη εγκυμονούσα ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, ο οποίος είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας.

Η γυναίκα είναι στον 9ο μήνα της κύησης και αναμένεται από ημέρα σε ημέρα να γεννήσει. Το Σάββατο (28/10) η εγκυμονούσα και ο γνωστός επιχειρηματίας βγήκαν για φαγητό σε εστιατόριο της Αθήνας, όταν η κατάσταση ανάμεσά τους ξέφυγε.

Δείτε επίσης: Μπορεί η λήψη αντιβίωσης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης να προκαλέσει κάποια βλάβη στο έμβρυο;

Ο άγριος ξυλοδαρμός σε εγκυμονούσα από τον γνωστό επιχειρηματία και σύντροφο της

Ο ξυλοδαρμός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής έλαβε χώρα έξω από το εστιατόριο, στο αμάξι του άνδρα, όπου και στη συνέχεια έγινε κλήση στην αστυνομία, με τη γυναίκα να μεταφέρεται με σπασμούς από ομάδα Δίας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. O άνδρας μετά από το περιστατικό αυτό και όσο η 27χρονη εξεταζόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λέγεται, πως βρέθηκε να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί.

Η γραμμή που μπορείτε να καλέσετε αν είστε γυναίκα και θύμα βίας

Η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 αποτελεί υπηρεσία πρώτης γραμμής και λειτουργεί από το 2010. Η γραμμή SOS 15900 απευθύνεται σε γυναίκες θύματα βίας. Είναι πανελλαδικής εμβέλειας, 24ωρης λειτουργίας 365 μέρες το χρόνο, με αστική χρέωση.

Τη γραμμή στελεχώνουν ψυχολόγοι και κοινωνικοί/ές επιστήμονες που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά βίας. Η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής SOS προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης και τηλεφωνικής συμβουλευτικής σε θύματα όλων των μορφών βίας λόγω φύλου.