Μικαέλα Φωτιάδη: «Θέλω να συνεχίσω και να ασχοληθώ με...» - Οι δηλώσεις του μοντέλου για το επάγγελμά της και τη Βίκυ Καγιά

«Θέλω να επιστρέψει η Βίκυ Καγιά, όταν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το γνωστό μοντέλο, Μικαέλα Φωτιάδη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας "Greece 's Next Top Model", που προβλήθηκε από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, σε μία δημόσια βραδινή εμφάνισή της, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, οι οποίες και παρουσιάστηκαν από την εκπομπή "Mega Καλημέρα", του Mega.

Οι δηλώσεις της Μικαέλας Φωτιάδη

«Θέλω να συνεχίσω και να ασχοληθώ κι άλλο λίγο ακόμα με το κεφάλαιο της μόδας τώρα που αδυνάτισα, μόλις είμαι εγώ οκ, θα το κυνηγήσω. Θέλω να βγω και στο εξωτερικό», υπογράμμισε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. «Υπάρχει έρωτας; Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά απογοητευμένη. Έρωτας και βλακείες… Ο μοναδικός έρωτας στη ζωή μου είναι ο γιος μου, και έτσι θα μείνει...», σχολίασε για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για παλαιότερη σχέση της).

«Θέλω να επιστρέψει η Βίκυ Καγιά, όταν είναι έτοιμη, εμένα μου άρεσε στην τηλεόραση, τώρα μπορεί να θέλει να κάνει το διάλειμμά της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να παρουσιάζει, το δοκιμάζει, κι αν της "πάει" καλά κάνει. Μου αρέσει η παρουσίαση, αλλά δε θεωρώ, ότι ο καθένας που έχει πάει σε ένα ριάλιτι αμέσως πρέπει να πάρει θέση στην τηλεόραση. Είναι κρίμα για αυτούς που έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία», κατέληξε για τις παρουσιάστριες των εκπομπών.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η προσωπική της ζωή

Το μοντέλο έχει έναν γιο με τον Γιάννη Μπορμπόκη, ωστόσο οι δυο τους έχουν χωρίσει και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της από τότε.

Βρέθηκε σε σχέση με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη (δείτε εδώ ποιος είναι), αλλά φαίνεται πως ήταν και η τελευταία της σχέση, που μάλιστα έληξε άδοξα. Η Μικαέλα Φωτιάδη, λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day, την Τετάρτη 25/1 και μίλησε λίγο παραπάνω για την προσωπική της ζωή, ρίχνοντας λίγο φως.

Ανέφερε, λοιπόν, πως εξαιτίας μίας σχέσης αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό, αλλά για την ίδια σχέση επέστρεψε ξανά στην Αθήνα. Πλέον, φαίνεται πως είναι μόνη, αλλά δείχνει να είναι καλά.

«Για κάποιους λόγους ήθελα να φύγω από την Αθήνα, οπότε, έχω την οικογένειά μου στην Ολλανδία, έφυγα εκεί, δούλεψα στο εστιατόριο της μαμάς μου, αρχικά σαν σερβιτόρα και μετά ως υπεύθυνη του εστιατορίου, Μου άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή λίγο το φοβόμουν, λέω "τώρα πως θα ανταπεξέλθω σε αυτό;", αλλά τελικά έγινα και εργασιομανής και μου έδινε ρεπό η μαμά μου και της έλεγα "όχι, θα δουλέψω κι άλλο, μου άρεσε"».

«Το σκέφτηκα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Τελικά για άλλους λόγους πάλι ήθελα να ξαναγυρίσω στην Αθήνα».

«Μόνοι μας ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο, μόνοι μας θα φύγουμε».