«Δέχτηκα ένα αδιανόητο κυνηγητό» - Φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Παπουτσάκη

Τι συνέβη με την ηθοποιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό ''ΒΗΜΑGAZINO'' με την ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για την αρχή της καριέρας της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για το πως ζει σήμερα με τα δύο της παιδιά.

Ανάμεσα στα όσα τόνισε η ηθοποιός και ίσως να την είχαν στιγματίσει είναι η στάση των δημοσιογράφων, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα, αφού σαν πρόσωπό ''πούλαγε'', επομένως την κυνηγούσαν στην κυριολεξία.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη τόνισε, πως δεν την ενόχλησε μόνο η τόσο έντονη επιμονή στο πρόσωπό της, αλλά και το γεγονός, πως ήταν σε μικρή ηλικία και φυσικά γυναίκα, εννοώντας πως σε έναν άντρα ίσως να φέρονταν αλλιώς.

Διαβάστε επίσης: «Τι κρίμα, αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η περίοδος που κυνηγούσαν παπαράτσι την Κατερίνα Παπουτσάκη

«Ναι, έχω βιώσει σεξισμό...Υπήρξε μια εποχή της ζωής μου που δέχτηκα ένα αδιανόητο κυνηγητό από παπαράτσι, από τον κίτρινο Τύπο. Ξαφνικά όλα αυτά ησύχασαν όταν παντρεύτηκα. Όταν μπήκε η ταμπέλα της “αποκατεστημένης”. Υπήρξε μια πολύ άγρια εποχή κανιβαλισμού τότε στην τηλεόραση, στα περιοδικά. Σε κάποια φάση ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα να το διαχειριστώ. Και όλο αυτό που βίωσα ήταν ξεκάθαρα αποτέλεσμα μιας βαθιά πατριαρχικής κοινωνίας», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ποιο ήταν το πρόβλημα τότε;

«Ότι ήμουν ένα κορίτσι 25 χρόνων και δεν είχα σταθεροποιήσει ακόμη την προσωπική μου ζωή. Εάν ήταν στη θέση μου ένα αγόρι, αυτό δεν θα ήταν καθόλου κατακριτέο», κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα - Παπουτσάκη

Η αποκάλυψη της Παπουτσάκη για τον χωρισμό με τον Πιλαφά

«Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρονών, δεν ξέρω πως είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι οκ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε», είπε χαρακτηριστικά.