«Τι κρίμα, αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η "πληρωμένη" απάντηση της ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν και συνεχίζει να είναι πάντα μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και παρόλο που απέκτησε δύο παιδιά, το σώμα της δεν άλλαξε καθόλου, αντιθέτως φαίνεται πως έχει χάσει κάποια κιλά, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με αυτό, τα σχόλια ποικίλουν! Η ηθοποιός, δηλαδή, ανέβασε τις προάλλες μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε με μαγιό μπροστά από την θάλασσα και πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να της αναφέρουν πως θεωρούν ότι έχει αδυνατίσει και δεν της ταιριάζει, ενώ άλλοι το "έριξαν" στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Διαβάστε επίσης: «Ήθελα να κάνω μόνη μου παιδί...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τα κιλά της

Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να απαντήσει σε ένα από αυτά με τον πιο απλό και αποστομωτικό τρόπο, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι από τους ακόλουθούς της οι οποία άρχισαν να την υπερασπίζονται στα σχόλια, καθώς είναι ένα ευαίσθητο θέμα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου, πόσω μάλλον ενός ηθοποιού, ο οποίος πέρα από την προσωπική του ζωή, μπορεί να χρειάζεται να κάνει αλλαγές στις εμφάνισή του και για τις ανάγκες κάποιού ρόλου.

««Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», έγραψε συγκεκριμένα μία follower με την Κατερίνα Παπουτσάκη να της απαντά: «Γλυκιά».

Διαβάστε επίσης: Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην πρώτη εγκυμοσύνη της!

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά σχόλια

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά ανάρτηση

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά instagram

Από πότε χώρισε πραγματικά με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού για το διαζύγιό της -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως προσπαθεί να βρει με τον πρώην σύζυγό της μετά τον χωρισμό τους.

«Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά.

Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.