«Ήθελα να κάνω μόνη μου παιδί...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της

''Ανοίγει'' την καρδιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήθελα να κάνω μόνη μου παιδί...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα είναι καλεσμένη το Σάββατο 19/11 στην εκπομπή ''Μαμά-δες'' παραχωρώντας εκείνη και ο Δημήτρης Μακαλιάς συνέντευξη σχετικά με το ζήτημα των παιδιών και της οικογένειας.

Αυτή θα είναι η δεύτερη κατά σειρά δημόσια τοποθέτηση της ηθοποιού μετά την είδηση του διαζυγίου της (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις για τον χωρισμό) και μέσα από το trailer, που κυκλοφόρησε εξομολογείται, πως ήταν επιθυμία της να κάνει - μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη για την απόφασή της να κάνει παιδιά

«Θυμάμαι πάντα να λέω στον εαυτό μου πως θέλω να κάνω μόνη μου παιδί μετά τα 30, το έλεγα από μικρή», δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη στο trailer της εκπομπής Μαμά-δες στην ΕΡΤ.

Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου Κατερίνας Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά

Χωριστούς δρόμους περπατούν πλέον η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς. Μετά από 10 χρόνια γάμου, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να γράψουν τους τίτλους τέλους της συμβίωσής τοτς, έχοντας όπως πάντα ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τους δύο γιους τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Real News, που ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Παπουτσάκη, εν μέρει επιβεβαιώσε τον χωρισμό τους, μιας και δεν ήθελε να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση. Όπως γράφει η εφημερίδα, τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους το περασμένο καλοκαίρι όμως κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν ότι δεν θα μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Το παρασκήνιο του χωρισμού Παπουτσάκη - Πιλαφά