Ολόκληρος άντρας ο μοναχογιός της Μαρίνας & του Γιώργου Πατούλη - Φαντάρος με κοντά μαλλιά στην Καρδίτσα

«Θεώρησε ότι πρώτα πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη (31/10) ο Γιώργος Πατούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για τον ''αποκλεισμό'' του από τις εκλογές, τα νέα του σχέδια, τον γιο του αλλά και για τις σχέσεις, που διατηρεί με τη Μαρίνα Πατούλη.

Μέσα σε όσα τόνισε ο πολιτικός και περιφερειάρχης Αττικής για τις εκλογές και την επιθυμία του να επικεντρωθεί στην επιστήμη του, ήταν και οι δηλώσεις για τον Αλέξανδρο Πατούλη, τον γιο του, που είναι φαντάρος.

Δείτε επίσης: Τι δήλωνε πριν από λίγες ημέρες η Μαρίνα Πατούλη στο Πρωινό

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πατούλης εξήγησε, πως πριν πάει ο γιος του φαντάρος και μετά το διαζύγιο του με την Μαρίνα Πατούλη είχε αποφασίσει να μείνει μαζί, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση καλές σχέσεις και με τη μητέρα του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για τον γιο του και την Μαρίνα Πατούλη

«Ο γιος μου είναι 18 χρονών και είναι φαντάρος. Είναι από τα παιδιά, που θεώρησαν ότι πρώτα πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εκπαίδευση στην Καρδίτσα, ο στόχος του είναι να πάει στην Κύπρο, το θέλησε ο ίδιος. Θέλει να σπουδάσει νομική ή ιστορία της τέχνης. Παλιότερα έλεγε ότι θέλει να γίνει γιατρός ή δήμαρχος. Ζούσε μαζί μου, κοντά μου, αλλά και με τη μητέρα του είχε μία θερμή σχέση», είπε ο Γιώργος Πατούλης για τον γιο του.

«Είναι αλήθεια, ότι όταν τελειώνει μία σχέση, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί, πως πρέπει να υπάρχει και η συνεννόηση και η συμφωνία. Αυτό υπάρχει. Μιλάμε, εχθροί είμαστε; Όλοι περνάμε τα προσωπικά μας, αυτό είναι ανθρώπινο. Από την άλλη, υπάρχει μία καινούργια περίοδος, που κοιτάς τη ζωή σου, να ορθοποδήσεις και να συνεχίσεις», είπε τέλος ο Γιώργος Πατούλης για την Μαρίνα Πατούλη.

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Πατούλη με τον γιο του Αλέξανδρο φέτος τον Σεπτέμβρη, στο Θέατρο Λυκαβηττού σε συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Πατούλης - Γιος