Ελένη Μενεγάκη: «Δε νιώθω καλά...» - Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής της και τα "ευχαριστώ" στη Δώρα Αναγνοστοπούλου

«Σε ευχαριστώ Δώρα μου, να το ξέρεις...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Δε νιώθω καλά...» - Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής της και τα

Ένα πολύ διαφορετικό ξεκίνημα είχε σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, μία μέρα μετά από τα γενέθλιά της (δείτε εδώ τι έγινε χθες), και μέσα σε όλες τις ανατροπές που είχε είπε και κάποια "ευχαριστώ" στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Το ανατρεπτικό ξεκίνημα της εκπομπής της Ελένη Μενεγάκη και τα "ευχαριστώ" στη Δώρα Αναγνωστοπούλου

«Για να δω... Μουσική δεν βάλατε σήμερα; Πήρε ρεπό ο dj μας; Έφυγε; Δεν νιώθω καλά παιδιά, συγνώμη. Πατήστε κάτι από ένα κινητό να παίξει. Κάτι λένε πάνω, μιλάνε όλοι μαζί, δεν καταλαβαίνω τι λένε... Απελπίστηκε; Τον αποτρελάναμε κι αυτόν;»

«Καλά, χωρίς μουσική νομίζα, ότι ήταν πρόβα, γιατί το μουσικό μας σήμα της εκπομπής παίζει δύο τρεις φορές πριν βγούμε και μετά κενό, δεν ακούς τίποτα μέσα στο πλατό. Οπότε αν δεν ακούσεις λίγη μουσική δεν καταλαβαίνεις, τι γίνεται, ότι ξεκινήσαμε, νομίζεις ότι κάνεις πρόβα. Μην πάρετε κανένα τηλέφωνο, μην χασμουρηθείτε γιατί μου έχουν συμβεί κι αυτά.

Αν κι εγώ ούτως ή άλλως δεν μπαίνω μέσα αν δεν μου κλείσει το δελτίο η Δώρα Αναγνωστοπούλου, αυτό το υπέροχο, πολύ γλυκό, πανέμορφο κορίτσι, το οποίο κάνει και κάτι εκπομπές εξαιρετικές. Σήμερα βρε Δώρα μου σήμερα έκλεισες το δελτίο με κάτι χαμόγελα... Μου τα κόλλησες κι εμένα, και εγώ έτσι μπήκα με αυτά τα χαμόγελα μέσα. Χωρίς να ξέρω γιατί χαμογελούσες, κάτι σκεφτόσουν; Χάρηκες που τελείωνε το δελτίο, δεν ξέρω γιατί... "Σε ευχαριστώ Δώρα μου, να το ξέρεις". Μου αρέσει πολύ. Μιλάνε πολύ τα μάτια της, είναι ωραίο το χαμόγελό της. Σκέφτομαι καμιά φορά και αυτοί οι άνθρωποι στο δελτίο άνθρωποι είναι... Ποιος χώρος άραγε να είναι πιο εύκολος».

Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα: