«Να φοβηθώ; Τι να φοβηθώ;» - Ενοχλημένη η Βάνα Μπάρμπα με ερώτηση δημοσιογράφου για τη Μαρία Κορινθίου

«Παιδιά, μερικές φορές με ρωτάτε μερικά πράγματα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε μία πρόσφατη βραδινή έξοδο της Βάνας Μπάρμπα την είδαμε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Mega Καλημέρα'' με τις δηλώσεις της πολύ πετυχημένης ηθοποιού να προβάλλονται την Τρίτη (31/10).

Ανάμεσα σε ερωτήσεις, που δέχτηκε λοιπόν η Βάνα Μπάρμπα από τους δημοσιογράφους ήταν και μία, που την ενόχλησε, καθώς αφορούσε σε παρελθοντική δήλωσή της με αποτέλεσμα να μην διστάσει να δείξει την ενόχλησή της.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος λοιπόν, θυμήθηκε μία δήλωση, που είχε κάνει στο παρελθόν η Μπάρμπα για την Μαρία Κορινθίου, καθώς πολλοί στην αρχή της καριέρας (της δεύτερης) την ταύτιζαν με την Βάνα Μπάρμπα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Κορινθίου στην ίδια εκδήλωση).

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα σε ερώτηση για τη Μαρία Κορινθίου

Είχατε δηλώσει κάποτε, πως όταν είχατε πρωτοδεί τη Μαρία Κορινθίου είχατε φοβηθεί. Τι ακριβώς σας είχε ενοχλήσει;

«Παιδιά μερικές φορές με ρωτάτε μερικά πράγματα και μετά λέτε ότι σας κατσαδιάζω. Τι είχα φοβηθεί; Τι να φοβηθώ; Η Μαρία είναι ένα αστέρι, χαιρόμουν μια υπέροχη ομορφιά. Να φοβηθώ; Τι να φοβηθώ;», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Οι αποκαλύψεις της Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της

Η ηθοποιός είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό, πως ένα ολόκληρο χρόνο αντιμετώπισε ένα ζήτημα με την υγεία της. "Είμαι καλά, όπως αγωνιζόμαστε όλοι. Πιστεύω, ότι θα πάνε τα πράγματα καλά", ανέφερε σήμερα στην εκπομπή. "Πιστεύω στην ψυχική υγεία πάρα πολύ. Πιστεύω, πως όλα ξεκινάνε από το κομμάτι της ψυχής", εξήγησε εν συνεχεία.

Η ηθοποιός πρόσθεσε, πως επειδή σε καθημερινή βάση ο άνθρωπος βάλλεται από παντού, από τις υποχρεώσεις, τον ανταγωνισμό, την οικογένεια, καταλήγει να μην έχει χρόνο για τον εαυτό του. "Εγώ βρέθηκα αντιμέτωπη με τα λάθη μου. Και όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τα λάθη σου, τότε προσπαθείς να κάνεις ένα καινούριο restart, ένα καινούργιο ξεκίνημα", σημείωσε. "Οι αρρώστιες ξεκινάνε όλες από την ψυχή. Όταν η ψυχή δεν είναι καλά, δεν είσαι καλά, δεν έχεις χαρά", ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της αυτή.

"Ζούμε σε έναν κόσμο, ο οποίος δε μας δίνει τη χαρά που μας έδινε παλιά. Παλιά ήταν αλλιώς η εποχή μας. Ο κόσμος ήταν αλλιώς. Τώρα ζούμε σε ένα χώρο, σε ένα κόσμο που είναι άγριος", συνέχισε. "Εξακολουθώ να το βιώνω (το πρόβλημα υγείας) περίεργα. Δηλαδή, προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου να κρατηθώ σοβαρά. Τα όχι μου να είναι όχι. Είναι πολύ σημαντικό, εάν έχεις γράψει τη δική σου διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό να μείνεις αξιοπρεπής. Δηλαδή δε γίνεται ξαφνικά να λες με το φόβου του να μη μείνεις έξω από τα πράγματα, να λες ναι".

Αν και δε θέλει να μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της, τόνισε, πως "το μεγαλύτερο δεκανίκι είναι η πίστη. Αν με κρατάει έτσι σταθερά στα πόδια μου καλά, να χαμογελάω και να αγωνίζομαι, είναι η πίστη, είναι η οικογένεια και είναι η αγάπη για το συνάνθρωπο", είχε πει η Βάνα Μπάρμπα.