«Έτσι ήθελαν να το καταλάβουν κάποιοι» - Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Κορινθίου για τη μπηχτή της στην εκπομπή της Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα

«Τι έκανε; Ποιος ήρθε;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έτσι ήθελαν να το καταλάβουν κάποιοι» - Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Κορινθίου για τη μπηχτή της στην εκπομπή της Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα

Κάμερες μαζεύτηκαν γύρω από την Μαρία Κορινθίου σε βραδινή της έξοδο, με την ίδια να απαντά στους δημοσιογράφους σε όλες τις ερωτήσεις τους είτε αυτές αφορούν το επαγγελματικό της μέλλον, είτε τις τηλεοπτικές της κόντρες είτε την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα, συγκεκριμένα, απάντησε για την σπόντα που είχε πετάξει ούσα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Fay's Time, λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάποιος μας μελετάει» (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη), αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν αυτή αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ γιατί κινείται νομικά):

Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Κορινθίου για την σπόντα της και τον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν αναφερόμουν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Έτσι ήθελαν να το καταλάβουν κάποιοι, όμως όχι», είπε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. Σχετικά με το αν θα δοκίμαζε να παρουσιάσει κάποια εκπομπή ξανά στο μέλλον, δήλωσε: «Ναι, φυσικά. Δεν είμαι σκληρή στις διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά θέματα, θα έπρεπε να είμαι περισσότερο».

Η επική της γκάφα

Στην κάμερα του Happy Day, από την άλλη πλευρά, απάντησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, οι οποίες την επηρέασαν και εξωτερικά: «Όταν δεν είσαι ψυχικά καλά σημαίνει ότι έχει αντίκτυπο και στην εξωτερική σου εμφάνιση μέχρι και στα μαλλιά σου και στο δέρμα σου. Πιστεύω στην ενέργεια και το μάτι είναι ενέργεια. Και στη θετική και στην αρνητική ενέργεια και στην τοξικότητα και στο φως», σημείωσε, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν κάνει couples therapy με τον σύζυγό της, σάστισε και έκανε τους πάντες να γελάσουν με την άγνοιά της:

«Δεν έχω ιδέα ποια εκπομπή είναι αυτή. Τι έκανε; Ποιος ήρθε; Γλυκούλα μου, όχι! Καλά πήγε αυτό», δήλωσε αφού δεν γνώριζε τι είναι αυτού του είδους η θεραπεία.