«Αν μια κυρία με 120 κιλά του σηκώσει το μαγαζί, του αφήσει 5.000 ευρώ θα της πει βγες έξω;» - Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου έβαλε στη θέση του τον Περικλή Κονδυλάτο

Η εύστοχη ερώτηση της μετά το bodyshaming που έκανε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου κάνοντας ηθελημένα ή μη bosyshaming (δείτε εδώ) με πολλά γνωστά πρόσωπα να παίρνουν τον λόγο και δίνουν την δική τους απάντηση.

Με τη σειρά της λοιπόν, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πήρε λόγο επί του θέματος την Τρίτη (31/10) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, της οποίας είναι μέλος με την ίδια τονίζει, πως μιλάει από τη μεριά της μοναδικής γυναίκας του πάνελ, που έχει περισσότερα κιλά, θέτοντας παράλληλα μια πολύ εύστοχη ερώτηση στον σχεδιαστή κοσημάτων.

Οι δηλώσεις της Χρύσλας Γεωργακοπούλου για το bodyshaming από τον Περικλή Κονδυλάτο

«Εγώ να πω κάτι, επειδή είμαι η μοναδική γυναίκα, που έχει παραπάνω κιλά εδώ. Εγώ θα του πω κάποια πράγματα του Περικλή. Η διαφήμιση, που βλέπει έγινε στο πλαίσιο της συμπεριληπτικότητας. Αυτό το κορίτσι δεν είναι πρότυπο κορμιού ή υγείας, είναι μία αθλήτρια που διαπρέπει και είναι λειτουργικότατη αυτό το προϊόν

Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω στον Περικλή, που ξέρει ότι τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη. Αν μια κυρία ντυμένη με κροπ τοπ και την κοιλιά της έξω με 120 κιλά και όχι 100 πάει να του σηκώσει το μαγαζί και του αφήσει 5000 ευρώ θα της πει βγες έξω γιατί είναι έξω τα λίπη σου;», είπε Χρύσλας Γεωργακοπούλου.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

«Καταρχάς να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τους τηλεθεατές μας. Δεν ήμασταν καν σίγουροι για το αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις. Δηλαδή σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιες απόψεις ή πρέπει να λέμε έλα τώρα, άστο. Από την άλλη, ειδικά σε αυτή την εκπομπή, που έχουμε την πρωτοκαθεδρία αυτών των θεμάτων για ευνόητους λόγους, είπαμε κάπως ότι αν δεν τα συζητάμε τα πράγματα και αν δεν διαχωρίζουμε τη θέση μας και τα αφήνουμε να πολλαπλασιάζονται, ίσως να γεννιούνται και άλλα παιδιά, που να έχουν πρότυπο ή να εκτιμούν τον κύριο Κονδυλάτο.

Το θέμα όντως με αφορά και σιγά μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας, δεν χωράμε κιόλας. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν δηλώσεις, επειδή ξέρουν ότι είναι αιχμηρές και ξέρουν ότι ξέρουν πως θα υπάρξει αναπαραγωγή. Αυτόν τον καιρό ο καθένας με τη δουλειά του μπορεί να μην αναπαράγεται, οπότε βρίσκει άλλους τρόπους να αναπαραχθεί. Μία φορά που τον έχουμε φιλοξενήσει τον κύριο Κονδυλάτο περάσαμε υπέροχα. Όχι απλά θα διαφωνήσω, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι ευγενική γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο οποιοσδήποτε να κρίνει ή να σχολιάζει ή να δημιουργεί αυτήν την τάση.

Καταρχάς να πω τι είναι υγιές και τι δεν είναι, το ξέρουν οι γιατροί μας. Κανένας άλλος. Δηλαδή αν εγώ, που έχω παραπάνω κιλά, φέρω ένα χαρτί γιατρού που δείχνει ότι οι εξετάσεις μου είναι καταπληκτικές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό. Κι εμείς επίσης, μπορεί να έχουμε σχολιάσει την αισθητική του κυρίου Κονδυλάτου κατ' ιδίαν, και να μην το είπαμε δημόσια γιατί δεν θέλουμε να αναπαραγόμαστε. Αν βάλω κι εγώ όλες τις φωτογραφίες του κυρίου Κονδυλάτου για το πώς έχει κυκλοφορήσει, μπορεί να διαφωνώ αλλά δεν θα το πω δημόσια», είπε η Δανάη Μπάρκα.