Οδός Ζαρίφη 2: Το επίκο "τρολάρισμα" της Κατερίνας Ζαρίφη στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα γραφικά

Δείτε τι έγινε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οδός Ζαρίφη 2: Το επίκο

Ένα επικό "τρολάρισμα" έκανε το μεσημέρι της Τρίτης 31/10, η Κατερίνα Ζαρίφη στον Νίκο Ευαγγελάτο, στο πλατό της εκπομπής της Οδός Ζαρίφη 2. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Live News, της Δευτέρας 30/10, σχολίασε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι παίνοντας στο τρισδιάστατο Central Perk όπου γυρίζονταν τα Φιλαράκια.

Το επίκο "τρολάρισμα" της Κατερίνας Ζαρίφη στον Νίκο Ευαγγελάτο

Η Κατερίνα Ζαρίφη λοιπόν "έφερε" τον Νίκο Ευαγγελάτο, μέσω γραφικών στο πλατό της δικής της εκπομπής.«Εκεί δεν είναι το διαμέρισμα. Πρόλαβε μπήκε σε αυτό; Μόνο εδώ μέσα δεν μπήκε! Το μόνο που περιμένω είναι να μπει… Σαν να το βλέπω μπροστά μου γιαγιά, ο Ευαγγελάτος στο σαλόνι. Α να! Σήκω γιαγιά μην τυχόν έρθει κανένα υποβρύχιο.

Δείτε επίσης: «Δε με έχει αγγίξει ακόμα, έχουμε απλά φιληθεί» - Ξεκαρδίστηκαν στον αέρα του Open με τη φάρσα της Καινούργιου στην Κατερίνα Ζαρίφη

Καλέ είναι εδώ δίπλα, γεια σας κύριε Νίκο, Ζαρίφη. Πώς περάσατε; Πού μιλάω καλέ; Έχω πάρει από τα δικά σου χάπια;» είπε στη γιαγιά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το δώρο της Κατερίνας Ζαρίφη στο Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη γιορτή του

«Σου αρέσουν τα κόκκινα; Για τη γιορτή σου τα έβαλα. Σου έχω πάρει το δώρο σου, έρχεται με τον κούριερ. Σου έχω πάρει κάτι πάρα πολύ ωραίο, χρηστικό, να το έχεις, να το φοράς και να με σκέφτεσαι. Το φοράς, περπατάς και πετάς», έλεγε σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Όταν ο κούριερ έφερε το δώρο του, η ραδιοφωνική παραγωγός το πήρε στα χέρια της, και δήλωσε «Είναι κάτι που το διάλεξα για εσένα με αγάπη, που το σκέφτηκα πολύ. Είναι ένα δώρο για τον άνθρωπο, τον δουλευτή, τον μεροκαματιάρη. Ένα δώρο για εσένα, το δώρο του Δημήτρη. Για τη γιορτή σου μόνο τα καλύτερα. Θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και υπέροχα».

Το μοντέλο άνοιξε με πολλή περιέργεια το ροζ κουτί και έμεινε άφωνος με το ιδιαίτερο περιεχόμενο. «Κοίτα, Κατερίνα, πάντως μπράβο σου, γιατί έχεις γούστο. Μπράβο επιτέλους σε μία γυναίκα, που καταλαβαίνει, ότι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον άντρα από αυτό εδώ. Από αυτή την κιλότα. Δεν ξέρω πού θα με βοηθήσει αυτό αλλά σίγουρα έχεις γούστο», κατέληξε.

«Κατερίνα, αυτό είναι το καλύτερο δώρο για έναν άντρα, αν θέλεις να τον έχεις συνέχεια στα ωπα ωπα και αναμμένο», τόνισε χαριτολογώντας εκείνος βλέποντας το λάθος δώρο, που του έκανε. Τέλος, όπως αποκαλύφθηκε το δώρο άνηκε στη γιαγιά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: