«Με γράπωσε από τα μαλλιά! Με χτυπούσε στα πλευρά, στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές» - Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις της 27χρονης εγκυμονούσας

Καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον πολύ γνωστό επιχειρηματία σύντροφό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με γράπωσε από τα μαλλιά! Με χτυπούσε στα πλευρά, στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές» - Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις της 27χρονης εγκυμονούσας

Μια σοκαριστική είδηση βγήκε στο φως τη δημοσιότητας την Τρίτη (31/10), καθώς το βράδυ του Σαββάτου (28/10) γνωστός 48χρονος επιχειρηματίας ξυλοκόπησε άγρια την 27χρονη εγκυμονούσα σύντροφό του (δείτε εδώ).

Η γυναίκα χτυπήθηκε άγρια από τον άνδρα μέσα στο αμάξι του, με εκείνη να μεταφέρεται στη συνέχεια σε κλινική, σε πολύ άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, καθώς να τονίσουμε εδώ, πως βρίσκεται στον 9ο μήνα της κύησης της.

Μέσα από νέες πληροφορίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) από το T- live προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της εγκυμονούσας περιγράφοντας αναλυτικά το περιστατικό του ξυλοδαρμού της.

Οι πρώτες δηλώσεις της 27χρονης εγκυμονούσας μετά τον ξυλοδαρμό της

«Από τον περασμένο Αύγουστο, που ο 48χρονος ήρθε και με βρήκε στη Μύκονο, ήμασταν κανονικά μαζί. Μέναμε μαζί τις 4 ημέρες της εβδομάδας, πότε στα Νότια και πότε στα Βόρεια. Δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα από πλευράς του αν το παιδί ήταν δικό του. Κάναμε όλες τις προετοιμασίες, ήμασταν προετοιμασμένοι να κάνουμε και τις πρώτες παραγγελίες. Μάλιστα είχαμε πάει μαζί και στον γυναικολόγο δύο με τρεις φορές.

Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά του ήταν περίεργη από το εστιατόριο ακόμη. Κατά την επιστροφή μας στο σπίτι μου ζήτησε να μείνει για μισή ώρα μόνος του. Εγώ έφυγα και έκανα με το αυτοκίνητό μου βόλτες, μέχρι να περάσει η ώρα. Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου με το αυτοκίνητο και μου ζήτησε να μπω στο δικό του. Ήταν έξαλλος, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Του ζήτησα εξηγήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Μπήκα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε με γράπωσε από τα μαλλιά και μου ακινητοποίησε το σώμα. Με χτυπούσε στα πλευρά και στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ είχα βάλει τα χέρια μου και προστάτευα την κοιλιά μου. Κάποια στιγμή με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Τώρα παίρνω κορτιζόνη, από ότι μου είπαν οι γιατροί θα μου πάρουν το μωρό λίγο νωρίτερα λόγω της στρεσογόνου κατάστασης, που ζω», είπε η 27χρονη.

Η γραμμή που μπορείτε να καλέσετε αν είστε γυναίκα και θύμα βίας

Η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 αποτελεί υπηρεσία πρώτης γραμμής και λειτουργεί από το 2010. Η γραμμή SOS 15900 απευθύνεται σε γυναίκες θύματα βίας. Είναι πανελλαδικής εμβέλειας, 24ωρης λειτουργίας 365 μέρες το χρόνο, με αστική χρέωση.

Τη γραμμή στελεχώνουν ψυχολόγοι και κοινωνικοί/ές επιστήμονες που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά βίας. Η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής SOS προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης και τηλεφωνικής συμβουλευτικής σε θύματα όλων των μορφών βίας λόγω φύλου.