«Ένιωθα ανατριχίλα και σαν να έχω πάνω μου ένα...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης για την καριέρα του στον αθλητισμό

«Αυτός ήταν ο πιο γλυκός πόνος»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καλεσμένος στην κουζίνα της εκπομπής ΠΟΠ Μαγειρική που προβάλλεται στην ΕΡΤ, βρέθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος μαγείρεψε με τον Ανδρέα Λαγό. Ο βραβευμένος αθλητής μεταξύ άλλων μίλησε και για την επαγγελματική του πορεία, το ξεκίνημα του αλλά και το πρώτο μετάλλιο που κέρδισε.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης για την καριέρα του στον αθλητισμό

«Πρέπει να ήμουν 6 χρονών, όπου κατεβήκαμε σε αγώνες με περίπου 100 παιδιά. Θυμάμαι τα πρώτα μου χειροκροτήματα, όταν τελείωσα την εμφάνισή μου, και περίμενα να ακούσω τα αποτελέσματά μου και να δω τι βγήκα. Δεν περίμενα να βγω πρώτος και ακούω το όνομά μου.» είπε αρχικά.

«Το πρώτο μετάλλιο στην Αυστραλία, εκεί όπου είχε πολλούς Έλληνες, όταν έπαιξε ο εθνικός ύμνος έλεγα πως ό,τι και να γίνει απλά θα κερδίσω και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ένιωθα ανατριχίλα και ένιωθα σαν να έχω πάνω μου ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο. Δεν αισθανόμουν τίποτα» ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Το σπίτι μας γέμισε με...»: Οι πρώτες δηλώσεις του Ζαμπίδη για το γάμο του - Απέφυγε τις κάμερες η σύζυγός τους

«Το φοβόμουν αυτό, την επόμενη μέρα το πόδι μου από πάνω μέχρι κάτω ήταν μαύρο, γιατί ο αντίπαλος με κλωτσούσε χαμηλά. Όταν ξύπνησα, ένιωσα αρχικά ότι όλο αυτό ήταν όνειρο. Κούνησα το πόδι μου να διαπιστώσω ότι δεν ήταν όνειρο και αμέσως πόνεσα. Αυτός ήταν ο πιο γλυκός πόνος» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη με τα παιδιά του

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Iron πατεράδες του κόσμου!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μιχάλης Ζαμπίδης παιδιά