«Ελπίζω να μην τύχει! Δε χρειάζεται πια» - Εντελώς αρνητική η Τέτα Καμπουρέλη στο άκουσμα του πρώην της, Βασίλη Γκουρούση

Θα τη δούμε ξανά νυφούλα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ελπίζω να μην τύχει! Δε χρειάζεται πια» - Εντελώς αρνητική η Τέτα Καμπουρέλη στο άκουσμα του πρώην της, Βασίλη Γκουρούση

Η Τέτα Καμπουρέλη έδωσε το παρόν σε event το βράδυ της Δευτέρας (30/10) και μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Ηappy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη (31/10) με την αισθητικό να μιλάει για τη νέα της σχέση.

Είναι γνωστό πια, πως η Τέτα Καμπουρέλη μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Γκουρούση έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της (δείτε εδώ το πρόσωπο) και μάλιστα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

Στη συνέχεια και με βάση την ερώτηση του δημοσιογράφου, είδαμε την Τέτα Καμπουρέλη να τονίζει, πως ένας από τους λόγους του διαζυγίου της ήταν ο σεβασμός, που χάθηκε, με την ίδια να τονίζει, πως είναι αρνητική σε μία τυχαία συνάντηση με τον πρώην της.

Οι νέες δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση

«Ποτέ δεν ξέρεις, γιατί όχι να μην δείτε γάμο ξανά! Εννοείται ότι έχω νιώσει σε σχέση να μην υπάρχει σεβασμός και για αυτό χώρισα κιόλας. Δεν έχει τύχει να δω κάπου έξω (τον Βασίλη Γκουρούση) και ελπίζω να μην τύχει. Δεν χρειάζεται πια, ο καθένας στον δρόμο του», είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

Οι δηλώσεις του Γκουρούση για την επιθυμία της Καμπουρέλη να παντρευτεί ξανά

«Με γειά της με χαρά της η κοπέλα, δεν έχω να πω κάτι άλλο! Με γειά της με χαρά της παιδιά, ρωτήστε εκείνη για το αν μιλάμε...εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο για την πρώην μου! Εγώ δόξα τον Θεώ μια χαρά είμαι, έχω τη δουλίτσα μου. Ποτέ μη λες ποτέ (για το αν θα παντρευτώ)», είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.