«Αυτό λέγεται θράσος...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα μήνυματα που δέχεται ο Σπύρος Μαρτίκας

«Τι να κάνω με τη γυναίκα σου;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αυτό λέγεται θράσος...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα μήνυματα που δέχεται ο Σπύρος Μαρτίκας

Καλεσμένοι της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 30/10, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κάποια μηνύματα που δέχτηκε ο αγαπημένος της στα social media από μια άλλη γυναίκα (δείτε εδώ τη λαμπερή τους εμφάνιση στα γενέλια της Βρισιήδας).

Η αποκάλυψή της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα μήνυματα μυνήματα που δέχεται ο Σπύρος Μαρτίκας

«Αυτό λέγεται θράσος, θρασύτητα. Δεν με πειράζουν τα μηνύματα που θα του πουν ότι "είσαι πολύ γοητευτικός άντρας", γιατί κι εγώ παίρνω, δεν με πειράζει. Η άλλη επέμενε να μιλήσουν μόνοι τους. Του είπε "να μιλήσουμε, να κάνουμε τρελίτσες"» ανέφερε αρχικά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε: «Και της είπε ο Σπύρος ότι "δεν είναι πρέπον να μιλήσουμε όπως θα ήθελες εσύ, θες να μιλήσουμε με τη γυναίκα μου, είναι εδώ μαζί μου, να σε πάρουμε τηλέφωνο;". Και του λέει "είσαι χαζός; Τι να κάνω με τη γυναίκα σου; Με εσένα θέλω να μιλήσω και να κάνουμε τρελίτσες." Αυτό είναι θράσος».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Έξαλλη η Βρισιήδα Ανδριώτου με μήνυμα που έλαβε ο Σπύρος Μαρτίκας

«Έχω πει και σε τηλεοράσεις και γενικότερα ότι έχω το Instagram του Σπύρου στο κινητό μου. Όπότε όσες του στέλνετε μήνυμα, τα βλέπω τα μηνύματα σας. Όσες δηλαδή του την "πέφτετε" και έχει πολύ πλάκα. Κορίτσια ακούστε...»

«Στέλνει μια ότι θέλει να τον πάρει τηλέφωνο να μιλήσουν και λέω "Σπύρο απάντησε της: Ωραία, ναι, είμαι εδώ με τη γυναίκα μου, θες να μιλήσουμε;" και του λέει "Πας καλά; Τι να κάνω με τη γυναίκα σου; Με εσένα θέλω να μιλήσω, να κάνουμε τρελίτσες."»

«Βρε αγάπη μου, τι εννοείς τι να κάνω με τη γυναίκα σου; Δεν βλέπεις ότι έχει σχέση; Δεν βλέπεις ότι έχει γυναίκα; Δεν βλέπεις στις τηλεοράσεις, παντού, γιατί δεν το έχουμε και κρυφό, ότι είμαστε μαζί; Τι θες να μιλήσεις με τον άνθρωπο μου και να κάνεις και τρελίτσες; Τι δουλειά έχεις εσύ;»

«Ακούστε! Σας εξιτάρει να την πέφτετε σε γκόμενους που έχουν σχέση και είναι πολύ άσχημο αυτό.Κοιτάξτε το. Μακρία από τους άνδρες που έχουν σχέση. Εσείς γίνεστε ρεζίλι.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

@vrisiida_andrio

Κορτισια μακρυά απο τους άνδρες που έχουν σχέση! Εσείς γίνεστε ρεζιλι! #foryou #viral #foryoupage #trend #men #woman

♬ πρωτότυπος ήχος - Βρισηίδα Ανδριώτου