«Οι γονείς μου δεν ήρθαν να με δουν στην παράσταση....» - Η Όλγα Σκιαδαρέση μιλά για την απόφαση της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής

«Δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Οι γονείς μου δεν ήρθαν να με δουν στην παράσταση....» - Η Όλγα Σκιαδαρέση μιλά για την απόφαση της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής

Για τους γονείς της Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Μπέσυ Μάλφα, και την απόφαση της να ακολουθήσει την υποκριτική μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 30/10 η Όλγα Σκιαδαρέση στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" μετά την πρεμιέρα της παράστασής της «Κατασκευασμένα Συμφέροντα» όπου συμμετέχει.

Η Όλγα Σκιαδαρέση μιλά για την απόφαση της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής

«Οι γονείς μας ήταν ένα ερέθισμα για να ασχοληθούμε με την υποκριτική. Δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Μας επιρρέασε έστω και υποσυνείδητα. Όταν ήμουν μικρή δεν καταλάβαινα ότι είναι η δουλειά τους και όταν έβλεπα στη σκηνή να πεθαίνουν, έκλαιγα. Δεν χρειάστηκε να τους πούμε με την αδελφή μου ότι θα ασχοληθούμε με την υποκριτική. Το ήξεραν ήδη. Είχαμε ζήσει και τα θετικά και τα αρνητικά.» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Πασχαλιζόμαστε!» - Η απόδραση με την Μπέσσυ Μάλφα στην Τροιζηνία

«Οι γονείς μου δεν είναι πολύ αυστηροί. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν, θα έλεγα ότι η μαμά αλλά νομίζω ότι είναι μοιρασμένο επίτηδες έτσι. Συνέχεια μου λένε πως μοιάζω στους γονείς μου. Περισσότερο, όμως, στον μπαμπά».

«Οι γονείς μου δεν ήρθαν να με δουν στην παράσταση. Η μάνα μου έχει πρόβα και ο μπαμπάς μου πήγε στην παράσταση του Χάρη Ρώμα».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι κόρες της Μπέσσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Μοιάζουν πάρα πολύ και στους δύο τους γονείς!