«Δεν ζείτε εδώ;» - Τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τις δηλώσεις του Ηλία Βαλάση

«Καταλαβαίνεις ότι όταν δεν αναγνωρίζεις ένα σχόλιο το πόσο άστοχο και σεξιστικό είναι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Τη συνέντευξη του Ηλία Βαλάση στην εκπομπή Fay's Time, σχολίσαν το πρωί της Τρίτης 31/10, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στην εκπομπή Breakfast@star. Οι παρουσιαστές εξέφρασαν την έντονη αντίθεση τους σχετικά με τα όσα είπε ο ηθοποιός για τον ομοφοβία.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Η γυναίκα μου είναι η βοηθός μου, είναι ο συνεργάτης μου. Δε δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα τρία παιδιά, η δουλειά της είναι αυτή, να βοηθάει εμένα να είμαι αυτό, που πρέπει. Μ' άρεσαν πολύ τα παιδάκια, αλλά ποτέ δεν σκεφτόμουν, ότι εγώ μπορεί να κάνω οικογένεια και να τελικά, που όλα αλλάξανε...μακάρι να είχα 10 παιδιά, μακάρι» (δείτε εδώ το βίντεο).

Τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τις δηλώσεις του Ηλία Βαλάση

«Ας το πιάσουμε από το τέλος που λέει για την ομοφοβία. Πού ζείτε κύριε Βαλάση μου; Δεν ζείτε εδώ; Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι επειδή δεν το ζεις εσύ, νιώθεις ότι δεν σε αφορά, δεν σε απασχολεί και δεν είναι στον περίγυρό σου. Συγκρίνει και με αραβικές χώρες, εκεί κι αν είναι τραβηγμένο» σχολίασε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν είπε μόνο ότι δεν υπάρχει τώρα, αλλά αν ανατρέξω και πίσω 30 χρόνια ούτε τότε υπήρχε. Αν έγινε αυτό στο αεροδρόμιο και μόλις προσγειώθηκε από κάπου άλλου, όχι από άλλη χώρα. Δεν γίνεται να μην έχεις ακούσει τι γίνεται» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος βγαίνει ότι η δουλειά της γυναίκας μου είναι να φροντίζει τα παιδιά, βλέπεις μία συνέχεια στην όλη δήλωση. Καταλαβαίνεις ότι πολλές φορές όταν δεν αναγνωρίζεις ένα σχόλιο το πόσο άστοχο και σεξιστικό είναι, είναι αλυσιδωτή αντίδραση. Είναι θέμα σκεπτικού. Σου αρέσει η άποψη ότι είναι δουλειά της γυναίκας να φροντίζει τα παιδιά και να βοηθάει εμένα;» είπε ο παρουσιστής.

Δείτε εδώ το βίντεο: